opc_loader

Hoveniers- en bosbouwkleding


Als hovenier weet je één ding zeker: je werkplek is buiten. Of dat nu op een begraafplaats is, bij de plantsoenendienst of bij het onderhoud van parken, het werk moet in allerlei weersomstandigheden worden uitgevoerd. Wij hebben voor ieder jaargetij de beste kleding voor uw werkzaamheden.

Kies in de zomer, tijdens de zonnige en warme dagen, voor de Cooldry en UV block kleding. Daarnaast hebben wij ook duurzame Bamboe kleding welke hoogademend en beschermend zijn. Wat ook goed voor uw werkzamenheden is, zijn broeken met de strechts en kniestukken! Ook hierin hebben wij een ruim gamma.

Voor de koudere dagen dient u met goede warme kleding op pad te gaan. Maar wat is nou goede warme kleding. Wij hebben voor u een selectie met de beste vochtregulierende kleding. Hierdoor blijft u warm maar gaat u niet drijfnat van het zweten.

Bij regen en lichte sneeuwval is het bovendien belangrijk om overkleding te kiezen die het lichaam droog houdt. Wij hebben veel producten die gecertificeerd zijn volgens EN343. Deze certificatie geeft de garantie dat het water buiten wordt gehouden