opc_loader

Stofmasker FFP3 met ventiel

Artikelnr: BKS-1.99.04.310.50

Artikel X310 SV Stofmasker FFP3 is een mondmasker met ventiel, bestemd voor éénmalig gebruik. Het masker is vervaardigd uit polypropyleen, de zachte binnenlaag zorgt voor een optimaal comfort. Voor een goede gelaatsfit is het masker ontworpen op de contouren van het gezicht en voorzien van een voorgevormd neusstuk. Het ventiel verhoogt het gemak om te ademen. De latexvrije bevestigingselastieken zorgen voor een gelijkmatige drukverdeling op nek, gezicht en hoofd. Artikel X310 SV Stofmasker FFP3 beschermt u tegen vaste en vloeistofdeeltjes van giftige stoffen en is getest en gecertificeerd en is getest en gecertificeerd conform de Europese Verordening (EU) 2016/425 en EN149:2001+A1:2009 R D.

4,95
(Prijs excl. btw)
Levertijden
Levertijd:
1 - 3 dagen
Verzendmethode
PostNL:
6,41
Beschrijving

EIGENSCHAPPEN:
Voorgevormd neusstuk voor een goede gelaatsfit Zachte foamrand voor optimaal comfort Head bands made of braided rubber thread Plastic fastenings of the head bands Gelijkmatige drukverdeling op nek, gezicht en hoofd Goed te combineren met oogbeschermingsartikelen Plastic bevestigingen van de hoofdbanden Uitademingsventiel verhoogt het gemak om te ademen Ontworpen op de contouren van het gezicht Dolomieten getest (D)

Extra informatie

FFP3 beschermt u tegen vaste en vloeistofdeeltjes van onschadelijk, schadelijk en giftige stoffen, waarvan de concentratie niet groter is dan 50 maal de MAC-waarde* of 20x TPF**. *MAC-waarde = Maximaal Aanvaarde Concentratie **TPF = Toegekende Protectie Factor T

Certificering:
CE FFP3 EN 149:2001+A1:2009 R D

Beoordelingen (0)
Stofmasker FFP3 met ventiel heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items