opc_loader

Ruilen & Retourneren
 

Ruilen en retourneren van producten is mogelijk binnen de zichttermijn van 14 dagen na aflevering van de bestelling. Voor meer infomatie over de zichttermijn, klik hier .
 

Indien u een artikel wilt retourneren, dan dient u de volgende punten aan te houden.
 

   1. Meldt per mail of via het contactformulier dat u een artikel wilt retourneren.
   2. U ontvangt vervolgens per e-mail een retournummer en instructies voor de retourzending.
   3. Na ontvangst van uw retourzending ontvangt u hiervan per e-mail een bevestiging.
   4. Afhankelijk van uw wens ruilen wij het artikel om of storten het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug.


Retourzendingen worden alleen geaccepteerd als deze voldoen aan alle onderstaande voorwaarden:
 

  1. Zending dient voldoende gefrankeerd en van een geldig retournummer voorzien te zijn.
  2. Het artikel moet zoveel als redelijkerwijs mogelijk is in de originele en onbeschadigde verpakking te worden geretourneerd.
  3. Artikel dient onbeschadigd te zijn en mag geen gebruikssporen te vertonen.  
  4. Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet geretourneerd worden.
     

Gebruik voor het retour zenden het per email toegestuurde retourenformulier. Heeft u dit formulier niet meer, dan kunt u onderaan deze pagina het retourformulier opslaan en uitprinten. 


Het te ruilen of te retourneren artikel dient te worden verzonden naar:
 

BKS sport en bedrijfskleding
Graaf Hendrikstraat 3c
4651 TB Steenbergen

 

Ruilen geschiedt eenmalig op basis van gedeelde verzendkosten; de portokosten om te retourneren komen voor rekening van de koper, de portokosten om het nieuwe artikel te verzenden komen voor rekening van BKS sport en bedrijfskleding. Bij meer dan eens ruilen worden de door BKS sport en bedrijfskleding gemaakte portokosten bij de koper in rekening gebracht.
In geval van retourneren heeft de koper de mogelijkheid het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten gerestitueerd te krijgen. Terugbetaling geschiedt doorgaans binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending. 
 

Wanneer er door BKS sport en bedrijfskleding een ander artikel is toegezonden dan het bestelde artikel of wanneer het artikel beschadigd of incompleet blijkt te zijn, dan wordt het artikel kostenloos omgeruild voor het correcte product. Het niet bestelde artikel dient, zoveel als redelijkerwijs mogelijk, onbeschadigd en in de originele verpakking teruggezonden te worden aan BKS sport en bedrijfskleding. BKS sport en bedrijfskleding vergoedt in dit geval ook de verzendkosten die u moet maken voor het retourzenden.
 

Indien uw bestelling beschadigd of niet compleet is bezorgd, dan verzoeken wij u dit binnen 24 uur na ontvangst aan BKS sport en bedrijfskleding te melden. 
 

Tip: Retourneer uw bestelling in een gefrankeerde envelop, wanneer dit mogelijk is, zo kunt u verzendkosten besparen!