opc_loader

Reflectiekleding Overalls

Bestel Reflecterende overalls online bij bksbedrijfskleding.nl. Altijd extra voordelig en snel geleverd. De specialist voor veilig en duurzaam werken!

Filters
€ 43
€ 128
Merken
Kleur
Maat
Artikel 1 tot 13 (van de 13 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 13 (van de 13 artikelen). Resultaat:1

RWS-overalls kopen

Voor verschillende sectoren is het dragen van een RWS-overall of andere RWS-kleding verplicht. Deze overalls voldoen aan de Europese norm ISO 20471 en tegelijkertijd ook aan de norm van Rijkswaterstaat. De drager van de overall valt erg op, zowel bij dag als nacht. Welke overall is geschikt voor u? Een hele oranje of zwarte? Bekijk ons assortiment RWS-overalls!

Veel bewegingsvrijheid

Een overall is een uitstekende keuze als u de voorkeur geeft aan bewegingsvrijheid. Bij BKS Bedrijfskleding vindt u een grote selectie Hi-Vis overalls in verschillende fluorescerende kleuren, zo bent u goed zichtbaar op de werkplek. De Hi-Vis overalls zijn ideaal voor mensen, die in de buurt werken van verkeer, bouwplaatsen, wegen of waar zichtbaarheid zeer essentieel is. U kunt de Hi-Vis overalls ook heel goed als overkleding dragen als u snel en eenvoudig veiligheidskleding wilt aantrekken die voldoet aan alle eisen. 

Ten allen tijde zichtbaar

Ongeacht of u ‘s nachts of overdag werkt, u bent ten allen tijde met de Hi-Vis overalls goed zichtbaar. Bij BKS Bedrijfskleding vindt u diverse overal die bij uw wensen en behoeften passen. Een overall voldoet het hele jaar door, omdat de overall prettig draagt en slijtvast is. Met de aanschaf van een RWS overall bent u verzekerd van een optimale zichtbaarheid en dat zo veilig mogelijk uw werk buiten kunt doen.

Bestel uw RWS overall

Zoals u kan lezen voldoen de overals aan de strengste eisen, bovendien vallen de overalls erg op en hebben ze een super comfort. De kleding gaat ook lange tijd mee, dus u heeft genoeg aan één overall. Wij bieden de overalls tegen zeer scherpe prijzen aan, bovendien wordt de kleding snel geleverd. Wij zijn de specialist voor veiligheid en duurzaam werken. Dus als u een RWS overall zoekt die voldoet aan de strengste eisen op het gebied van zichtbaarheid? Dan bent u bij BKS Bedrijfskleding aan het juiste adres!