opc_loader

Werkhandschoenen

Armen en handen zijn belangrijke, onmisbare gereedschappen in zowel het arbeidsproces als in het dagelijks leven. Het dragen van arm- en handbescherming is daarom erg van belang. Werkhandschoenen beschermen handen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De aanschaf van de juiste werkhandschoenen zorgt voor optimale arm- en handbescherming en verkleint de kans op bedrijfsongevallen.

Werkhandschoenen

Wellicht vindt u het dragen van werkhandschoenen niet altijd even prettig maar ze zijn van groot belang voor veiligheid maar ook gezondheid. De handschoenen beschermen tegen verwondingen van materialen maar ook van gevaarlijke chemische stoffen die u niet moet willen aanraken. Werkhandschoenen zijn er met veel verschillende functionaliteiten, zo bieden we handschoenen voor verschillende doeleinden. Deze zullen we u nader toelichten.

Allround handschoenen

Voor algemeen gebruik zijn de nitril, PU, latex en katoenen handschoenen slecht een kleine greep uit het veelomvattende assortiment. Deze handschoenen kunnen worden gebruikt voor kleine ingrepen waar u geen groot gevaar heeft voor het bezeren van uw handen of in aanraking komt met gevaarlijke stoffen.

Koudebestendig

Professionals die veel werkzaamheden met hun handen uitvoeren in koude omgevingen hebben baat bij optimale arm-en handbescherming om te zorgen dat deze goed warm blijven. In ons koudebestendig assortiment bieden als uitkomst de warmte en thermo handschoenen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende voeringen en coatings met elk zijn eigen voordelen. Heeft u hier vragen over of wil u ze graag passen? Neem dan gerust contact met ons op we helpen u graag verder.

Leer

Naast onze andere soorten handschoenen bieden we ook een ruim assortiment bij BKS bedrijfskleding aan in leren handschoenen. De leren handschoenen hebben de beste leersoorten met verschillende voeringen en functionaliteiten. Zoek de handschoenen die het best bij u passen!

Lashandschoenen

Door de risico’s die zijn gebonden aan lassen is het van belang dat u geen hoofdletsel oploopt tijdens het lassen. De juiste arm- en handbescherming is daarom van uiterst belang om veilig te werken. Speciaal voor de lassers heeft BKS Bedrijfskleding een assortiment lassers handschoenen. We hebben verschillende leer soorten en maten en we adviseren u graag als u daar behoefte aan heeft.

Hittebestendig handschoenen

Wanneer u werkt met warme materialen of in hete omgevingen is arm- en handbescherming uiterst belangrijk en al helemaal dat deze is van goede kwaliteit. We bieden u verschillende hittebestendige handschoenen met verschillende voeringen en coatings.

Snijbestendige handschoenen

Om snijwonden te voorkomen en het risico hiervan te laten afnemen of wel te laten verdwijnen is het van belang dat u snijbestendige handschoenen draagt. BKS Bedrijfskleding heeft een breed assortiment van snijbestendige handschoenen van verschillende snijklassen en materialen. Haal nu uw snijbestendige handschoenen bij BKS Bedrijfskleding!

Olie- en Chemisch bestendige handschoenen

In werkomgevingen waar u werkt met risicovolle chemicaliën is optimale handbescherming van belang. We bieden u een assortiment aan met olie- en chemisch bestendige handschoenen voor deze chemicaliën omdat we handschoenen hebben met diverse materialen. Heeft u advies nodig? We helpen u graag verder!

Disposables

We hebben een groot aanbod aan wegwerphandschoenen geschikt voor de medische branche en voedingsindustrie. De disposable handschoenen zijn hygiënisch en verkrijgbaar in veel verschillende maten. Bestel ze gemakkelijk online bij BKS Bedrijfskleding!

Voedingsindustrie

Bij het werken met voedingsmiddelen is het essentieel om dit hygiënisch te doen wegens allerlei richtlijnen. BKS Bedrijfskleding heeft speciaal voor deze sector een ruim assortiment aan voedingsindustrie handschoenen om besmetting van voedsel te voorkomen. Heeft u vragen of wil u de handschoenen graag in het echt zien? We komen graag bij u langs.