opc_loader

Schilderskleding


Bij BKS bedrijfskleding vindt men dat schilderskleding geen gewone, simpele witte kleding hoeft te zijn. Er komt veel meer bij kijken. Het is belangrijk dat een schilder of stucadoor zich prettig voelt in zijn kleding die hij alledaags draagt.

BKS bedrijfskleding levert een compleet assortiment professionele, frisse schilderskleding van verschillende topmerken. Belangrijk bij deze werkkleding is een goede pasvorm. Schilderskleding, vaak van katoen, moet licht, comfortabel en makkelijk in gebruik zijn.

BKS bedrijfskleding heeft en breed assortiment in allerlei soorten, kleuren en maten van verschillende topmerken, U kunt zo altijd de kleding kiezen die bij uw huisstijl past. Voor een aantrekkelijke prijs krijgt u een mooi en kwalitatief goed product, geschikt voor zowel dames als heren.

Schilderskleding koop je online bij bksbedrijfskleding.nl!

Als je als schilder werkt, wil je natuurlijk dat de verf waarmee je werkt gemakkelijk uit je werkkleding gaat. Daarom is de schilderskleding die wij verkopen gemaakt om deze verf er goed uit te kunnen wassen. Omdat onze schilderskleding van katoen en polyester is, is de kleding erg stevig maar biedt deze toch genoeg bewegingsvrijheid. Deze materialen zijn veelal gecertificeerd volgens Öko-Tex 100.

De schilderskleding in ons assortiment is wit en wit/grijs, maar waarom eigenlijk? Schilders werken vaak met witte verf, witte verfspatters vallen niet op bij witte kleding. De kniezakken en andere verstevigingen zijn soms wel in een andere kleur, zoals bij snickers, die hiervoor een donkergrijze kleur gebruikt.

De kleding is voorzien van veel zakken om kwasten en andere toebehoren in op te kunnen bergen. Hierbij hoort bijvoorbeeld een verstevigde lus voor een schoonmaakdoek, een plamuurmes-/duimstokzak en een messenhouder. De broeken en overalls beschikken over verstevigde kniezakken van cordura, waarin je jouw kniebeschermers kunt plaatsen. Deze kleding voldoet dus aan de EN 14404 normen op het moment dat je deze kniestukken plaatst. In ons assortiment vind je schildersjassen die wel en niet waterafstotend zijn. Natuurlijk kun je de schilderskleding ook met jouw logo laten bedrukken in onze eigen drukkerij. Wil je hier meer informatie over hebben? neem dan contact met ons op +31 (0)655776439