opc_loader

Reflectie kleding


Goed zichtbaar aan het werk met RWS reflectiekleding
Het dragen van RWS reflectiekleding zorgt voor een uitstekende zichtbaarheid en verhoogt bovendien de veiligheid van uw werknemers. Reflectiekleding is gewenst als uw werknemers werkzaam zijn op locaties waar zij goed zichtbaar moeten zijn, bijvoorbeeld langs de rijkswegen.


Onze reflectiekleding is goedgekeurd volgens de EN ISO 20471 norm, de eisen van Rijkswaterstaat (RWS) en is universeel inzetbaar. De hoogwaardige kwaliteiten zorgt ervoor dat de kleding een perfecte pasvorm heeft en daardoor comfortabel zit. Daarnaast zijn de stoffen antibacterieel en enzymen vrij.

Wij bieden voor elke buitenwerker geschikte reflectiekleding: van (Amerikaanse) overalls tot reflecterende werkjassen, werkbroeken, T-shirts en sweaters.

RWS reflectiekleding

HI-Vis kleding oftewel RWS kleding zorgt ervoor dat je uitstekend zichtbaar bent en de reflecterende Hi-vis kleding verhoogt ook nog is de veiligheid tijdens het werken. Al vanaf € 3,50 kunt u RWS kleding bij ons bestellen! Reflectiekleding is gewenst als uw werknemers werkzaam zijn op locaties waar zij goed zichtbaar moeten zijn met hun Hi-Vis kleding, bijvoorbeeld langs de rijkswegen. Op een risicovolle plek kan je door middel van de RWS kleding extra opvallen om de risico van ongelukken te verminderen.

Goedkeuring reflectiekleding

Onze reflectiekleding zoals de Hi-vis kleding oftewel de RWS kleding is goedgekeurd volgens de EN ISO 20471 norm, de eisen van Rijkswaterstaat (RWS) en is universeel inzetbaar. De hoogwaardige kwaliteiten van de Hi-Vis kleding / RWS kleding zorgt ervoor dat de kleding een perfecte pasvorm heeft en daardoor comfortabel zit. Daarnaast zijn de stoffen van de RWS kleding antibacterieel en enzymen vrij.

Wij bieden voor elke buitenwerker geschikte reflectiekleding, zo bieden wij:

Waarom RWS kleding belangrijk is

Zoals hierboven vermeld is de Hi-vis kleding ervoor om zichtbaarder te zijn tijdens buitenwerk en dat de risico op ongevallen minder is. Meestal tijdens de winterperiode zijn de reflectiekleding erg essentieel, denk maar aan de vroege ochtenden als het mistig is en dat het zicht belemmerd op de snelwegen. Onze reflectiekleding zorgen ervoor dat de buitenwerkers opvallen. Daarnaast letten wij ook op de weersomstandigheden, zo heb je bij ons stevige reflectie jassen die je beschermen tegen de kou en/of regen. Ook hebben wij simpelweg reflectie hesjes! Bekijk ons hele assortiment van reflectiekleding nu en bestel!