opc_loader

Hoveniers- en bosbouwkleding


Als hovenier weet je één ding zeker: je werkplek is buiten. Of dat nu op een begraafplaats is, bij de plantsoenendienst of bij het onderhoud van parken, het werk moet in allerlei weersomstandigheden worden uitgevoerd. Wij hebben voor ieder jaargetij de beste kleding voor uw werkzaamheden.


 

Werkkleding Hovenier

Als hovenier weet je één ding zeker: je werkplek is buiten. Of dat nu bij de plantsoenendienst of bij onderhoud van parken, het werk moet in allerlei weersomstandigheden worden uitgevoerd. Al vanaf € 3,90 kan je jouw bosbouw kleding bestellen. Bestel nu jouw bosbouwkleding of lees verder!

Soorten werkkleding hovenier

Wij hebben voor ieder jaargetij de beste werkkleding hovenier voor uw werkzaamheden kies bijvoorbeeld in de zomer, tijdens de zonnige en warme dagen, voor de Cooldry en UV block kleding. Daarnaast hebben wij ook duurzame bosbouw kleding van Bamboe die hoogademend en beschermend zijn. Wat ook goed voor uw werkzaamheden is, zijn Bosbouw kleding werkbroeken met de stretch waarbij u comfortabel kan bewegen tijdens uw werk. Ook de kniestukken die uw knieën beschermen tijdens uw buitenwerk! Ook hierin hebben wij een ruim gamma.

Voor de koudere dagen dien je met goede warme kleding op pad te gaan. Maar wat zijn nu goede warme bosbouw kleding? Wij hebben voor jou een selectie met de beste vochtregulerende werkkleding hovenier. Denk hierbij aan de lange werkbroeken of de warme jassen die je warm houden in de koude dagen, maar als nog comfortabel genoeg zitten om je werk goed te laten doen! Bij regen en lichte sneeuwval is het bovendien belangrijk om overkleding te kiezen die het lichaam droog houdt. Wij hebben veel producten die gecertificeerd zijn volgens EN343. Deze certificatie geeft de garantie dat het water buiten wordt gehouden

Ander werkkleding

Toch niet op zoek naar de bosbouw kleding of werkkleding hovenier? BKS heeft een groot assortiment voor werkkleding buiten bosbouw kleding en werkkleding hovenier, neem een kijkje op onze website en kijk naar welke werkkleding het best bij jou past. Kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u verder om de juiste keuze te maken! Bestel nu bij ons!