opc_loader

Valbescherming

Voor werk op grote hoogte is valbescherming onmisbaar. Ook als u juist de diepte in moet, wilt u natuurlijk wel voorkomen dat u naar beneden stort. Met de juiste middelen voor valbescherming zorgt u ervoor dat uw veiligheid gewaarborgd is. Zelfs wanneer de mogelijkheden om te klimmen of ergens op te staan beperkt zijn. Zo wordt een klus die in eerste instantie heel gevaarlijk lijkt opeens een stuk minder riskant. Het is ook niet voor niets zo dat valbeveiliging bij werkzaamheden op een hoogte van meer dan 2,50 meter verplicht is. Wanneer u voordelig aan de beste valbeschermingsmiddelen wilt komen, hoeft u niet verder te kijken dan de webshop van BKS bedrijfskleding. Wij zorgen ervoor dat u bij ons altijd de stevigste vanglijnen kunt bestellen.

Filters
€ 7
€ 357
Merken
Kleur
Maat
Artikel 1 tot 32 (van de 35 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles
Artikel 1 tot 32 (van de 35 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles

Valbeveiliging: bescherm uzelf op de werkplek

Afbeelding van Valbeveiliging op de bouwplaats

Valbeveiliging op de bouwplaats

Vallen is een van de meest voorkomende ongevallen op de werkplek. Het kan leiden tot ernstige verwondingen, zoals een hersenschudding, een schedelbreuk of zelfs de dood.

Valbeveiliging is een essentieel onderdeel van de veiligheid op de werkplek. Het helpt om uw werknemers te beschermen tegen vallen en ernstige verwondingen.

Er zijn verschillende soorten valbeveiliging beschikbaar, waaronder:

 • Levenslijnen: Levenslijnen zijn een soort gordel die uw werknemers vastzetten aan een veilig vast punt. Ze voorkomen dat uw werknemers vallen als ze van een hoogte vallen.

  Afbeelding van Levenslijnen voor valbeveiliging

  Levenslijnen voor valbeveiliging

 • Valbeveiligingsgordels: Valbeveiligingsgordels zijn een andere soort gordel die uw werknemers vastzetten aan een veilig vast punt. Ze zijn vergelijkbaar met levenslijnen, maar ze bieden meer ondersteuning en comfort.

  Afbeelding van Valbeveiligingsgordels voor valbeveiliging

  Valbeveiligingsgordels voor valbeveiliging

 • Valbeveiligingsharnassen: Valbeveiligingsharnassen zijn een soort harnas dat uw werknemers vastzetten aan een veilig vast punt. Ze bieden de meeste ondersteuning en comfort van alle soorten valbeveiliging.

  Afbeelding van Valbeveiligingsharnas voor valbeveiliging

  Valbeveiligingsharnas voor valbeveiliging

 • Valbeveiligingslijnen: Valbeveiligingslijnen zijn een soort draad of kabel die uw werknemers vastzetten aan een veilig vast punt. Ze worden vaak gebruikt in combinatie met andere soorten valbeveiliging.

  Afbeelding van Valbeveiligingslijn voor valbeveiliging

  Valbeveiligingslijn voor valbeveiliging

Het is belangrijk om de juiste valbeveiliging te kiezen voor uw specifieke behoeften. U moet ook ervoor zorgen dat uw werknemers worden opgeleid in het gebruik van valbeveiliging.

Hier zijn enkele tips voor het kiezen van de juiste valbeveiliging:

 • Overweeg de hoogte waar uw werknemers werken. Hoe hoger uw werknemers werken, hoe meer ondersteuning en comfort u nodig hebt.
 • Overweeg het type werk dat uw werknemers doen. Sommige soorten werk vereisen meer ondersteuning en comfort dan andere.
 • Overweeg het budget van uw bedrijf. Valbeveiliging kan duur zijn, dus het is belangrijk om een budget te stellen voordat u begint te winkelen.

Door valbeveiliging te gebruiken, kunt u uw werknemers helpen om veilig op de werkplek te blijven.