opc_loader

T-shirt / Polo shirts

Brandveilige overalls, werkbroeken, jassen en nog veel meer, al deze werkkleding is modieus en van een prima ontwerp. Het is belangrijk dat u kiest voor dit soort kleding als uw medewerkers de kans lopen om met vlammen, hitte of chemicaliën in aanraking te komen. Met dit soort kleding bespaart u kosten op de gevolgen van eventuele incidenten. Dankzij de specifieke materialen in de kleding zijn uw medewerkers goed en optimaal beschermd. Door het dragen van deze werkkleding verkleint U de kans op ongevallen. Uw medewerkers lopen geen brandwonden op omdat de kleding niet drupt of smelt. De flexibele vlamvertragende kleding is verkrijgbaar in veel modellen, kleuren en maten. Omdat het grootste deel van de kleding antistatisch is, is deze vlamvertragende kleding geschikt voor alle soorten werkzaamheden, bijvoorbeeld voor lassers.

Filters
€ 48
€ 97
Merken
Kleur
Maat
Artikel 1 tot 7 (van de 7 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 7 (van de 7 artikelen). Resultaat:1

Multinorm T-shirts en polo’s

Zijn t-shirts en/of polo’s die aan verschillende Europese veiligheidsnormen voldoen iets wat u nodig heeft? Kijk dan niet verder! Bij BKS bedrijfskleding hebben wij alles wat u nodig heeft op het gebied van multinorm t-shirts en polo’s. Onze multinorm polo’s en T-shirts zijn geschikt voor verschillende Europese normen, zodat u uw werkzaamheden overal kan laten uitvoeren. Onze multinorm t-shirts en polo’s hittebestendig en vlamvertragend. Ook zullen ze niet smelten of druppen bij hoge temperaturen, zodat uw personeel optimaal beschermt is tegen hoge temperaturen. Onze multinorm polo’s en t-shirts zijn geschikt voor zowel heren als dames, zo hebben wij altijd de juiste oplossing voor u. Ook beschikken wij over multinorm polo’s en t-shirts met hoge zichtbaarheid, zo is uw personeel ook in de avond en nacht goed beschermt tijdens de werkzaamheden. Veilig uw personeel hun werkzaamheden laten uitvoeren kan goed dankzij onze duurzame, kwalitatief goede multinorm polo’s en t-shirts. Dus bestel ze snel bij BKS Bedrijfskleding!

Veiligheid

Komt tijdens uw werkzaamheden het personeel veel in aanraking met hitte, vuur of chemicaliën? Dan is het belangrijk dat uw personeel daar goed op gekleed is, gelukkig biedt BKS Bedrijfskleding de oplossing. Onze multinorm polo’s en t-shirts zijn optimaal beschermt tegen hitte, vlammen en chemicaliën! Ook zijn ze vlamvertragend en antistatisch, zodat ze ook ideaal zijn voor werkzaamheden zoals lassen. Ook zijn een aantal van onze multinorm polo’s en t-shirts door hun reflecterende delen goed zichtbaar in de avond en nacht, waardoor de zichtbaarheid van uw personeel enorm toeneemt. Met deze kleding verminderd u dus de kans op een bedrijfsongeval enorm! Dus zorg met onze multinorm polo’s en t-shirts dat uw medewerkers optimaal beschermd zijn!

Koop multinorm polo’s en t-shirts bij BKS bedrijfskleding!

Zorg dat uw medewerkers overal veilig kunnen werken met de multinorm polo’s en t-shirts van BKS bedrijfskleding! Bekijk ook onze andere bedrijfskleding, wij hebben een ruim assortiment aan multinorm bedrijfskleding, denk hierbij onder andere aan jassen, broeken, vesten en nog veel meer! bestel al uw bedrijfskleding bij BKS bedrijfskleding! Voor vragen kunt u ook bij ons terecht.