opc_loader


 

Sinds onze oprichting in 2013 heeft BKS sport zich opgewerkt naar een toonaangevende speler op de markt van bedrijfskleding, sportkleding, promotionele kleding en textielbedrukking.

BKS sport is opgericht door Johan Eland en Leo Donkersloot. Maar waar staat nou BKS voor?Dit is de vraag die wij vaak horen... en hier het antwoord: Brabantse Keeper School. Uit een van de eerste en grootste keepersscholen van Nederland is het bedrijf uit voortgevloeid. Op zondag ochtend werd er aan zo’n 60 keepers training gegeven en daarbij kwam ook de nodige kleding aan te pas.

Na eerst een aantal samenwerkingen met partners, hadden Johan en Leo besloten om zelf de kleding te gaan leveren aan de keeperschool en vanuit daar is BKS sport ontstaan. Vervolgens is het gaan groeien en hadden zij binnen enkele jaren een aantal voetbalverenigingen onder contract staan.
En niet de minste uit de regio namelijk RKSV Halsteren, RBC en vv Klundert.

Het bedrijf groeide en groeide en het werd al snel te veel om dit naast de reguliere banen van Johan en Leo te doen. Hierop is een van de belangrijkste keuzes van het bedrijf genomen. Johan stopte ermee en koos voor zijn reguliere baan maar Leo zag er brood in en heeft BKS verder opgebouwd.

Na enkele jaren van groeien en ontwikkelen heeft Leo besloten om ook bedrijfskleding toe te voegen aan het assortiment. Daarnaast is hij zichzelf gaan verdiepen in het bedrukken van sport- en werkkleding. In 2016 stond daar dan BKS sport en bedrijfskleding, destijds inpandig gevestigd in Dinteloord met een kleine showroom en drukkerij.

In 2017 was het zo gegroeid dat Leo steeds meer hulp nodig had om alle orders optijd te voldoen. Hierdoor sprongen zijn vrouw en zoon Michael steeds meer bij in hun vrije tijd. Bij zoon Michael begon dit het werken binnen het bedrijf van zijn vader Leo steeds meer kriebelen. Hierdoor nam ook hij in 2018 afscheid van zijn toenmalige vaste job en heeft zich in de onderneming gevoegd.

In januari 2019 werd de volgende grote stap gemaakt binnen de onderneming. Het bedrijf is zich gaan vestigen op een A-locatie in Steenbergen. De showroom werd uitgebreid, de drukkerij werd praktischer en er is een mooie balie weggezet met een fijne werkplekken.

Anno 2020 hebben Leo en Michael een stabiele onderneming met ongeveer 15 verenigingen die zich met een sponsorcontract aan BKS hebben verbonden. Daarnaast leveren zij bedrijfskleding aan vele ondernemingen uit heel Zuid-Nederland en is BKS sport en bedrijfskleding het adres voor alle textiel bedrukkingen in Steenbergen en omstreken.