opc_loader

Regenkleding


Regenkleding is kleding die dient ter bescherming tegen regen. Regenkleding kan bestaan uit een regenpak, zowel een jas of cape als een broek. Het is speciaal behandelde kleding die zorgt dat regendruppels niet door kunnen dringen. Regenkleding kan ook bestaan uit alleen een lange regenjas, tot over de knie. 

Wij hebben veel producten die gecertificeerd zijn volgens EN343. Deze certificatie geeft de garantie dat het water buiten wordt gehouden.

Filters
€ 8
€ 211
Merken
Kleur
Maat
Artikel 1 tot 26 (van de 26 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 26 (van de 26 artikelen). Resultaat:1

Regenkleding

Regenkleding waarin je gegarandeerd droog blijft!

Werk je buiten? Dan kan regenkleding de oplossing zijn om droog te blijven. Daarom biedt bks bedrijfskleding verschillende regenkleding aan van hoogwaardige kwaliteit. De regenkleding is veelal gemaakt van hoogwaardig polyester en is geheel waterafstotend. Wij hebben regenkleding van polyamide, nylon, polyurethaan en katoen. Onze regenkleding voldoet aan de EN 343 norm, waarmee de kleding weerstand biedt tegen waterpenetratie en een ademend vermogend heeft.

In ons assortiment vind je zowel reflecterende regenkleding als gewone regenpakken, voor zowel heren als dames. Je kunt bij ons een losse regenjas of regenbroek kopen. Zo heb je jouw regenpak in één keer compleet! Moet je vaak door weer en wind? Dan hebben wij ook regenjassen die zowel waterdicht als winddicht zijn. Op die manier kun je het Nederlandse weer wel trotseren!


 

Waterdichtheid verschillen

  • Waterafstotend: Een weefsel dat geen water absorbeert, waarvan de waterdruppels dus van het materiaal afglijden. Dit effect komt door een speciale behandeling van het materiaal en kan opnieuw plaatsvinden als het effect verloren is gegaan na veelvuldig wassen.
  • Waterdicht: Materiaal dat ondoordringbaar is voor water. Een waterdichte coating wordt hiervoor op of tussen twee lagen van het materiaal aangebracht.
  • Waterdampdoorlaatbaar: Sommige waterdichte weefsels hebben poriën waarvan de grootte zodanig is dat waterdampmoleculen er wel doorheen kunnen, maar de grotere watermoleculen niet.