opc_loader

Corporate fashion


Er is een duidelijke trend naar steeds meer fashion in de bedrijfskleding, wij noemen dat de corporate fashion. Dit is een trend die wij goed kunnen vertalen naar je onderneming, maar dan wel in bedrijfskleding kwaliteiten. D.w.z. duurzamer dan wat je in de kledingwinkel koopt. En bovendien kleding die voor langere tijd na te bestellen is en die ook in grote als kleine maten te verkrijgen is.


 

Filters
€ 16
€ 82
Merken
Kleur
Maat
Artikel 1 tot 19 (van de 19 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 19 (van de 19 artikelen). Resultaat:1

Representatieve bedrijfskleding koop je online bij bksbedrijfskleding.nl!

Onze representatieve bedrijfskleding collectie bestaat uit onder meer; jurken, colberts, blazers, kostuums, pantalons, chino’s, overhemden, blouses en poloshirts.

Al deze artikelen kunnen we in uiteenlopende uitvoeringen leveren. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de klassieke bedrijfskleding uitstraling of een classy uitvoering met een casual touch.

We leveren onze representatieve bedrijfskleding o.a. aan:
Winkelpersoneel, uitvaartondernemingen, beurspersoneel, hotels, recepties, vertegenwoordigers, gastvrouwen etc..

Wij kunnen uw representatieve bedrijfskleding bedrukken of borduren in onze eigen textieldrukkerij.

Corporate fashion

Corporate fashion is de nieuwe hippe bedrijfskleding! Er is een duidelijke trend naar steeds meer fashion in de bedrijfskleding, wij noemen dat corporate fashion. In veel ondernemingen zie je dat het personeel er steeds hipper bij loopt. Kijk bijvoorbeeld naar het personeel in de horeca, de bediening loopt er steeds vaker veel hipper bij zonder de bekende schorten. Wij van BKS bedrijfskleding moesten natuurlijk mee met deze trend en hebben daarom de nieuwe corporate fashion in huis gehaald en beschikbaar voor u als klant. De collectie bestaat uit meerdere jurken, colberts, blazers, overhemden en meer. Het hele assortiment komt in verschillende uitvoeren en meerdere maten. Daarbij bestaat de collectie zowel uit mannen als vrouwen kleding. Bestel uw corporate fashion online bij BKS bedrijfskleding.

Representatieve bedrijfskleding

Representatieve bedrijfskleding is geschikt voor veel verschillende bedrijven zo is het geschikt voor winkelpersoneel, uitvaartondernemingen, beurspersoneel, hotels, recepties, vertegenwoordigers, gastvrouwen en meer. De corporate fashion kan daarnaast ook nog eens worden bedrukt of borduurt met uw eigen logo of tekst. Hierdoor past de corporate fashion goed bij uw bedrijfsuitstraling en straalt uw personeel één uit. De blouses en pantalons zijn prachtig te combineren en geven een strakke uitstraling, daarnaast zit al onze bedrijfskleding natuurlijk heerlijk en heeft het hoog draagcomfort. Bestel al uw bedrijfskleding en corporate fashion online bij BKS bedrijfskleding.

Corporate fashion bestellen

Bent u geïnspireerd geraakt door ons ruime aanbod? Dan kunt u nu uw corporate fashion online bestellen bij BKS bedrijfskleding! Heeft u vragen over de verschillende corporate fashion of heeft u vragen? Schroom u niet om contact op te nemen. We helpen u graag verder met gespecialiseerd advies. Naast onze uitgebreide collectie corporate fashion hebben we ook nog veel meer. Zo hebben we een helle collectie met overhemden, sweaters, T-shirts en meer. Bekijk alles op onze website en bestel uw bedrijfskleding bij BKS bedrijfskleding.