opc_loader


 

Sinds 2019 zitten wij gevestigd op het industrieterrein Reinierpolder 1 te Steenbergen (NB). Aldaar hebben wij een mooie showroom waarin wij een ruime keuze aan bedrijfskleding hebben voor iedere branche. U moet dan denken aan werkkleding, promotiekleding, schoeisel en persoonlijke beschermingsmiddelen.

U bent als MKB, ZZP’er of particulier van harte welkom om samen met ons, onder het genot van een kopje koffie, de juiste bedrijfskleding, schoeisel en PBM’s samen te stellen. Vanuit onze showroom kunt u zo onze werkplekken en de drukkerij bekijken. Een volledig opengestelde ruimte zodat u de juist indruk van ons krijgt.

U kunt bij ons voor de deur gratis parkeren en een afspraak maken is niet nodig.
Onze showroom vindt u aan de Graaf Hendrikstraat 3C te Steenbergen. 
Kom vrijblijvend een keer langs, de koffie staat klaar!


Wilt u een uitgebreide impressie van onze showroom, werkplek en drukkerij, klik dan hier! 


Bedrukken en borduren

BKS sport en bedrijfskleding beschikt over een eigen textieldrukkerij. U kunt dus naast uw kleding e.d. ook bij ons terecht voor het bedrukken van uw logo op bijvoorbeeld uw kleding, caps en tassen. Hierdoor hebben wij het gehele proces voor uw bedrijf in eigen beheer. Wilt u uw logo liever geborduurd hebben, dan is dat ook geen probleem. 

Door deze services kunnen wij u de snelste leveringen, beste kwaliteit en de maximale garantie aanbieden.Wilt u meer weten over onze textieldrukkerij of borduurservice, klik dan hier!

  

Uw eigen online bestelomgeving

Als u bij ons de keuze heeft gemaakt van uw kleding, schoeisel en PBM’s dan kunnen wij voor u uw eigen online bestelomgeving creëren.  Kort gezegd; Wij maken voor u een bestelsite waar al uw producten op staan. U kunt op deze site inloggen met uw eigen unieke inloggegevens en direct uw order plaatsen. Per artikel staat aangegeven of u een bedrukking of borduring heeft en u ziet gelijk uw all-in prijs. 
 

Bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest!
Wilt u meer weten over deze GRATIS tool die wij u aanreiken, klik dan hier!Custom Made kleding
Het op maat laten maken van uw bedrijfskleding is onze specialiteit! Wij vertalen uw visie, huisstijl en andere voorkeuren in een custom made ontwerp! Custom madekleding is uniek omdat het kledingstuk volledig naar wens is samengesteld en geproduceerd inclusief private labeling. 

De mogelijkheden zijn daarin onbeperkt en de uitstralings is luxe en origineel.

Wilt u meer weten over custom made kleding, klik dan hier!