opc_loader

Reflectiekleding Vesten

Bent u opzoek naar reflecterende kleding? Bij BKS bedrijfskleding bent u aan het juiste adres voor reflectie kleding. Naast reflectie vesten, truien en jassen bieden wij ook RWS kleding aan. Volgens de richtlijnen van Rijkswaterstaat. Mocht u werken bij de weg dan bent u verplicht deze kleding te dragen. Wij helpen u graag om de juiste keuze te maken.

Filters
€ 4
€ 7
Merken
Kleur
Maat
Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1

RWS vesten kopen

Een veiligheidsvest is een must als u werkt in de bouw of lang een spoor. Het vergroot uw zichtbaarheid, maar dit niet alleen, een veiligheidsvest draagt ook gelijk bij aan de veiligheid van uw en uw medewerkers. De RWS vesten voldoen aan de veiligheidsnormen en eisen, maar dat is bij al onze RWS kleding. Bovendien zijn de vaste van een erg hoge kwaliteit. Welk RWS vest past goed bij jou? Neem een kijkje in ons ruime aanbod! U heeft al een RWS vest voor €6,95 euro!

Diversiteit aan RWS vesten

De RWS vesten zijn voorzien van reflecterende strepen en zijn verkrijgbaar in twee fluorescerende kleuren geel en oranje. De strepen en de kleur van het vest zorgen voor een goede zichtbaarheid zowel ‘s nachts en overdag. U heeft met het RWS vest veel bewegingsvrijheid en de vesten voldoen aan de veiligheidsnormen en eisen: EN 20471. Zichtbaarheid, herkenbaarheid en veiligheid zijn een paar van de belangrijkste redenen om een veiligheidsvest te dragen. De RWS vesten zijn geschikt voor diverse werkzaamheden zoals wegen en sporen. 

Bedrijfslogo bedrukken

Bij BKS Bedrijfskleding heeft u de keuze om uw RWS vest of andere RWS kleding te laten bedrukken of borduren. De kleding zal nog steeds aan de veiligheidseisen en normen voldoen, alleen heeft u nu gepersonaliseerde werkkleding. Wij merken dat steeds meer bedrijven hier waarde aan hechten, vandaar dat wij ook één van de beste folies en zeefdruk transfer op de markt hebben. Uw RWS vesten bedrukt u bij ons!

Bestel uw RWS vest

De RWS vesten zijn voor de werknemers die zowel ‘s nachts als overdag goed gezien moeten worden, maar wij hebben ook nog andere kleding van het merk RWS. De andere kleding bestaat uit broeken, T-shirts, sweaters en nog veel meer. Uw RWS vest bestelt u eenvoudig online bij BKS Bedrijfskleding!