opc_loader

Hoofdbescherming

Bij het werken in risicovolle omgevingen is de kans op hoofdblessures groot. Daarom is hoofdbescherming uiterst belangrijk. Op de meeste bouwterreinen is hoofdbescherming zelfs verplicht. Hoofdletsel kan ontstaan door bijvoorbeeld hangende/zwaaiende-, (om)vallende- of wegschietende voorwerpen, dan wel door het stoten van het hoofd. Het dragen van de juiste veiligheidshelm zorgt voor optimale hoofdbescherming en verkleint de kans op hoofdletsel.

BKS sport & bedrijfskleding biedt een grote diversiteit aan hoofdbescherming van hoge kwaliteit, zoals o.a. industriële veiligheidshelmen, klimhelmen en stootpetten. Wij adviseren u graag over de verschillende soorten hoofdbescherming en bijbehorende onderdelen zodat uw werknemers optimaal beschermd zijn!

Veiligheidshelm: bescherming voor uw hoofd

Een veiligheidshelm is een essentieel onderdeel van uw werkkleding als u in een gevaarlijke omgeving werkt. Het beschermt uw hoofd tegen vallende voorwerpen, elektrische schokken en brand.

Waarom is een veiligheidshelm belangrijk?

Een veiligheidshelm kan uw leven redden. Uit onderzoek blijkt dat het dragen van een veiligheidshelm het risico op ernstig hoofdletsel met maar liefst 70% kan verminderen.

Welke soorten veiligheidshelmen zijn er?

Er zijn verschillende soorten veiligheidshelmen op de markt. De meest voorkomende soorten zijn:

  • Universele veiligheidshelmen: Deze helmen zijn geschikt voor algemeen gebruik in de bouw, industrie, zorg, horeca en retail.
  • Specifieke veiligheidshelmen: Deze helmen zijn ontworpen voor specifieke toepassingen, zoals het werken met elektrische apparatuur of brandgevaar.

Waar kan ik een veiligheidshelm kopen?

U kunt een veiligheidshelm kopen bij de speciaalzaak Bedrijfs Kleding Steenbergen of online in onze shop.

Koop vandaag nog uw veiligheidshelm en bescherm uw hoofd!