opc_loader

Hoge werkschoen

Het dragen van werkschoenen draagt bij aan het voorkomen van voetletsel door o.a. in scherpe voorwerpen stappen of een vallend voorwerp op de voet krijgen. 

BKS bedrijfskleding heeft een veelomvattend assortiment met zowel lage als hoge werkschoenen met o.a. de normeringen S1P, S1, S2 en S3. De werkschoenen zijn bovendien verkrijgbaar met of zonder overneus. Voor iedere werkomstandigheid vindt u de juiste werkschoenen!

Hoge werkschoenen

Het dragen van hoge werkschoenen draagt bij aan het voorkomen van voetletsel door onder ander in scherpe voorwerpen te stappen of een vallend voorwerp op de voet te krijgen. Al vanaf € 16,50 kunt u deze hoge werkschoenen bestellen. Deze hoge werkschoenen zijn speciaal gemaakt om uw voeten te beschermen tijdens uw werk. Het beschermt niet alleen de voeten, maar ze beschermen ook de enkels en de achillespezen. Onze stevige werkschoenen geven u ook stabiliteit tijdens het werk, zodat u zo comfortabel mogelijk te werk kan gaan.

Hoge werkschoenen of lage werkschoenen?

Welke beter is ligt aan het werk dat u verricht, als er geen scherpe voorwerpen zijn om in te stappen en geen zware producten op de voet krijgt en je hebt wat flexibiliteit nodig dan zijn de lage werkschoenen een betere optie voor u. Maar doet u zwaar werk waarbij er degelijk zware voorwerpen op uw voet kunnen vallen of dat u bepaalde stevigheid en stabiliteit nodig hebt, dan zijn de hoge werkschoenen een betere optie voor u!

Soorten hoge werkschoenen

Onze hoge werkschoenen zijn te verdelen in vier soorten klassen.

  • Veiligheidsschoen S1P klasse
  • Veiligheidsschoen S1 Klasse
  • Veiligheidsschoen S2 Klasse
  • Veiligheidsschoen S3 Klasse

BKS bedrijfskleding heeft een veelomvattend assortiment met zowel lage als hoge werkschoenen met de normeringen S1P, S1, S2 en S3. De werkschoenen zijn bovendien verkrijgbaar met of zonder overneus. Voor iedere werkomstandigheid vindt u de juiste werkschoenen! Zo kunt u ook de schoenklompen bij ons vinden of werklaarzen. Mocht u twijfelen over welke schoenen u moet kiezen kunt u ons gerust contacteren! Wij staan voor u klaar en zullen u zo goed mogelijk helpen bij de keuze van uw werkschoen. Bestel nu een van onze werkschoenen!