opc_loader

Stofmaskers

Een stofmasker bedekt de mond, neus en kin en is verkrijgbaar met of zonder uitademventiel. Majestic biedt een groot assortiment met stofmaskers in de drie stofbeschermingsklassen, te weten: P1, P2 en P3. 

Van voorgevormde stofmaskers tot gevouwen stofmaskers. BKS sport & bedrijfskleding heeft het in huis en op voorraad! 

Stofmasker kopen

Tijdens diverse werkzaamheden in het dagelijks leven kunt u te maken krijgen met gassen, dampen of andere deeltjes die een gevaar voor uw luchtwegen zijn. Hierbij is het dragen van een stofmasker die ideale oplossing. Neem een kijkje in ons ruime aanbod en bekijk welke stofmasker het beste bij uw past. U kunt al een stofmasker kopen vanaf €0.60 euro!

Diverse Stofmaskers 

Een stofmasker is een veiligheids kledingstuk en is een belangrijk onderdeel binnen de persoonlijke beschermingsmiddelen branche. Stofmaskers beschermen tu tegen fijnstoffen, schadelijke dampen, pollen en nevels. Het is vanzelfsprekend niet voor uw gezondheid als u één van deze net benoemde stoffen binnenkrijgt. Het is daarom ook van belang dat u een stofmasker draagt.

Ons aanbod

 In onze webshop vindt u diverse stofmaskers met en zonder ventiel. Met de stofmasker met ventiel beslaat uw bril minder en kunt u eenvoudiger ademen. Deze stofmaskers zijn over het algemeen nét wat duurder dan degene zonder ventiel. Een stofmasker is de eerste stap van uw adembescherming. In onze webshop vindt u stofmasker van de beste kwaliteit en deze stofmaskers zijn zeer geschikt voor werkzaamheden op slecht beluchte plaatsen. 

Uw Stofmaskers kopen

Als u op zoek bent naar een goede stofmasker, dan bent u bij BKS Bedrijfskleding aan het juiste adres. Zoals u al gelezen hebt, verkopen wij diverse stofmaskers die aan de behoeften van vele werknemers voldoen. Bovendien bieden wij de stofmaskers aan tegen zeer betaalbare prijzen. Als u bij ons uw stofmaskers bestelt dan bent u gegarandeerd van een veilige en betrouwbare stofmasker, maar u heeft ook echt een kwalitatief goede stofmasker. De stofmaskers gaan een lange tijd mee. U kunt bij ons ook terecht voor al uw bedrijfskleding zoals Hi-Vis kleding of diverse beroepskledij zoals schilderskleding, horecakleding of zorgkleding. Eenvoudig uw stofmaskers kopen doet u bij BKS Bedrijfskleding!