opc_loader

Algemene werkkleding


Werkkleding voor de bouwvakker die bezig is aan je nieuwe huis, de pakketbezorger, de serveerster in je stamcafé of de vakkenvuller van de supermarkt om de hoek… kortom voor échte mensen. Echte mensen die hard werken in kleding die ze met trots dragen.

BKS sport en bedrijfskleding heeft een uitgebreid assortiment, met diverse algemene werkkleding. U vindt hier uitgebreidde collectie's van onze A-merken maar ook toppers van huismerken. 

Om uw bedrijfskleding nog meer uitstraling te geven kunne wij uw bedrijfslogo bedrukken of borduren in onze eigen drukkerij. Voor meer informatie over onze bedrukkingen en borduursels kijk dan op onze informatiepagina.

 

Werkkleding met bedrukking

Werkkleding met bedrukking voor de bouwvakker die bezig is aan een nieuw huis, de pakketbezorger die met een glimlach ieder pakketje bezorgt met zijn opvallende werkkleding met bedrukking waar er opvallende kleuren worden gebruikt, de serveerster die de lekkerste drankjes serveert met haar nette werkkleding die ook met bedrukt is of de vakkenvuller die je op een afstand herkent door de werkkleding van de supermarkt. Kortom echte mensen die hard werken en de werkkleding die ze met trots dragen, en die herkenbaarheid creeeren met hun werkkleding met bedrukking!

BKS sport en bedrijfskleding heeft een uitgebreid assortiment, met diverse werkkleding met bedrukking. U vindt hier uitgebreide collecties van onze A-merken maar ook toppers van huismerken. Zo hebben wij:

 • Werk T-shirts
 • Polo werkshirts
 • Overhemden
 • Sweaters
 • Bodywarmers
 • Jassen
 • Fleece jassen
 • Broeken
 • Overalls
 • Dames werkkleding
 • Werkkleding met bedrukking

Om uw bedrijfskleding nog meer uitstraling te geven en uw bedrijf herkenbaarder kunnen wij uw bedrijfslogo bedrukken of borduren in onze eigen drukkerij. Lees hier meer over onze bedrukkingen en borduursels!

Waarom werkkleding zo belangrijk is!

Werkkleding is er om te beschermen tegen vuil, stof, gevaarlijke stoffen en voor het beschermen van de onderkleding. Het kan ook bescherming bieden tegen koude-omstandigheden, zowel binnen als buiten. Voor sommige situaties kan Hi-Vis kleding benodigd zijn, zodat jij of jouw werknemers/collega's voldoende zichtbaar zijn. Stoffen zijn zeer belangrijk, de uiterst stevige stof cordura is zeer populair bij zowel dragers als fabrikanten. De werkkleding met bedrukking in ons assortiment voldoet aan de EN ISO 13688 normen. Voor speciale omstandigheden hebben wij ook kleding die aan meer normen voldoen, zoals bij bescherming tegen water, kou, vlammen en slechte zichtbaarheid.

Waarom werkkleding met bedrukking zo belangrijk is!

Werkkleding met bedrukking dient niet alleen voor de veiligheid, maar het ziet er ook professioneler uit! Door uw bedrijfsnaam en logo op uw werkkleding te laten drukken of borduren zien de klanten meteen met welk bedrijf ze het te maken hebben en het zorgt ook nog eens voor extra bekendheid! Wilt u uw werkkleding gepersonaliseerd hebben met uw bedrijfslogo bedrukt of geborduurd vraag dan een offerte aan op maat. U ontvangt binnen 24 uur uw offerte en een digitaal voorbeeld op maat. Heeft u meer advies nodig over de geschikte werkkleding met bedrukking voor u? Neem dan contact met ons op en wij zullen u voorzien van advies.

Werkkleding met extra korting of een offerte op maat

Bij BKS-bedrijfskleding is de werkkleding en de werkkleding met bedrukking online met flinke korting te koop. De kortingen kunnen oplopen tot wel 10% op je bestelling. Mis deze kortingen niet en wees snel voor onze bedrijfskleding!