opc_loader
Maand aanbiedingen

Tricorp Softshell Bomber; NIEUW!
van € 69.95 nu voor € 59.50

Softshell Bomber Premium

Santino Santo; NIEUW!
Heren en dames model
Van € 42.25 voor € 35.90
SANTINO SOFTSHELL JACKET SANTO

Uniwear Heavy polo
Van € 8.25 voor € 6.99

Hydrowear specialist

Bladercatalogus

BKS Textiel Drukkerij

U kunt in onze drukkerij uw kleding personaliseren.

Korte levertijd en kwaliteit bedrukking.

Voor meer info klik hier

BKS teamwear

Bent u op zoek naar sport kleding of materialen.

Klik dan hier voor onze sport pagina.

Werkjassen

Bij veel beroepen, zoals magazijnmedewerker, monteur of hovenier, kan men niet zonder een werkjack. Voorheen droegen de meesten een traditioneel werkjack in dezelfde stof en kleur als de overige werkkleding, maar de laatste jaren is deze tendens aan het veranderen.

Naast de softshelljacks heeft BKS bedrijfskleding ook een grote collectie werkjacks met isolerend effect.

Net als de softshelljacks hebben onze parka- en pilotenjacks verschillende eigenschappen. Ze hebben gemeen dat ze zijn bedoeld om de warmte vast te houden, maar het ademend vermogen en de waterdichtheid hangen af van het doel waarvoor het jack is vervaardigd.

Als u verschillende typen werkjacks nodig heeft, kan het gunstig zijn om voor een van onze shelljacks te kiezen. Deze jacks kunnen worden gebruikt zoals ze zijn, waarbij ze functioneren als een licht werkjack. Maar als u in andere situaties behoefte heeft aan een warmer jack, dan kunt u kiezen voor een van de onderjacks, deze kunnen bovendien als voering in een shelljack kunnen worden gebruikt. U heeft de keuze uit softshelljacks, fleecejacks of gewatteerde jacks. Deze jacks kunnen uiteraard ook los worden gedragen. Hierdoor heeft u de unieke mogelijkheid om een werkjack te combineren, zodat het perfect geschikt is voor de behoefte van uw werkdag.