opc_loader

Jassen

Werkjassen koop je online bij BKSbedrijfskleding.nl!

BKS bedrijfskleding is dé specialist in werkjassen. Wij hebben in ons assortiment verschillende soorten, waaronder jassen voor in de zomer en winter. Wat voor beroep je ook uitoefent, je bent bij ons aan het juiste adres voor jassen van hoogwaardige kwaliteit. Ons assortiment bestaat onder andere uit verschillende, softshell jassen, outdoor jassen en werkjassen met specialistische eigenschappen waarmee jij zo comfortabel mogelijk mee kunt werken. De jassen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, kleuren en maten. Voor de juiste werkjas die zowel professioneel als comfortabel moet zijn, kom je naar BKS Bedrijfskleding in Steenbergen!

Winterjas

Voor de winterdagen is een winterjas ideaal voor op je werk! Al helemaal als je vaak buiten werkt. De winterjas is waterdicht waardoor je ook niet nat kan worden door het regen. Verder is de winterjas winddicht waarbij je weinig tot geen last hebt van wind. Daarnaast hebben onze winterjassen natuurlijk dikke lange mouwen en is voorzien met een capuchon. Wat onze winterjassen ook hebben is voldoende opbergmogelijkheden zoals bijvoorbeeld de borstzak, zo kan je al jouw spullen veilig opbergen tijdens je werk. Onze winterjassen is van hoge kwaliteit gemaakt met als doel dat het je beschermt en zo comfortabel mogelijk mee kan werken. Ben je benieuwd naar onze winterjassen? Bekijk dan nu ons assortiment! 

Softshell jack

Mocht je op zoek zijn naar een minder dikke jas voor werk maar toch dat het je beschermt tegen de kou, dan is de softshell jack misschien wel iets voor jou! De softshell jack is een dunnere jas ten opzichte van de winterjas, maar is alsnog wind- en waterdicht. Verder heb je bij de Softshell jack veel functionele zakken die voor het meeste geval allemaal voorzien zijn met een ritssluiting, hiermee kan je veilig jouw spullen opbergen in jouw softshell jack. Interesse in de softshell jack? Bekijk dan naar ons softshell jack assortiment!