opc_loader

Disposable kleding


Vanwege hygiënische redenen wordt o.a. in de voedselverwerkende industrie, ziekenhuizen en laboratoria vaak disposable kleding gedragen om de werkomgeving of de producten te beschermen tegen vuil. 

Of u nu op zoek bent naar disposable overalls, disposable schorten of een labjas. Bij BKS bedrijfskleding bent u aan het juiste adres voor een uitgebreid assortiment disposable kleding.

Filters
€ 1
€ 8
Merken
Kleur
Maat
Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1

Disposable kleding

Staat hygiëne binnen uw bedrijf op nummer 1? Dan heeft u de disposable kleding van BKS bedrijfskleding nodig! Op plekken waar hygiëne van levensbelang is, is het belangrijk dat u disposable kleding gebruikt. Dit zorgt ervoor dat uw personeel altijd hygiënisch aan de slag kan gaan. Dit is vooral belangrijk in laboratoria, voedselverwerkingsindustrieën en ziekenhuizen. Op deze manier zijn uw personeel, klanten, patiënten en producten altijd beschermd tegen vuil en ziektekiemen. Zo voorkom je in een ziekenhuis of laboratorium de verspreiding van virussen en ziektekiemen, zorg je in voedsel-verwerkingscentra de verspreiding van vuil naar de producten en bescherm je je personeel in laboratoria tegen chemicaliën. Onze disposable kleding is er in alle maten en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Zorg er dus voor dat uw personeel altijd veilig en hygiënisch te werk kan gaan met de disposable kleding van BKS bedrijfskleding!

Voedselverwerking

Voor voedselverwerking is het belangrijk dat de producten niet in aanraking komen met vuil van buitenaf, daarom is het dragen van disposable kleding erg belangrijk in dit soort bedrijven. Dit zorgt ervoor dat het vuil van buiten niet in aanraking komt met de producten zodat deze producten aan de strenge hygiëne-eisen voldoen die wij in de Europese Unie kennen. De Europese Unie heeft een van de strengste veiligheidsnormen voor voedsel ter wereld, daarom is het belangrijk dat u ervoor zorgt dat hier goed op gelet wordt. De disposable kleding van BKS bedrijfskleding zorgt ervoor dat u dit kunt waarborgen.

Ziekenhuizen

Bij ziekenhuizen is het erg belangrijk dat virussen, bacteriën en ziektekiemen niet verspreiden naar het personeel of andere patiënten. Door het gebruik van onze disposable kleding zorgt u ervoor dat deze verspreiding niet gebeurd, waardoor u uw personeel en patiënten een goede veiligheid kan bieden.

Laboratoria

Bij laboratoria is het erg belangrijk dat uw personeel beschermd is tegen de chemicaliën die gebruikt worden en daarbij biedt disposable kleding een oplossing. Ook zorgt disposable kleding ervoor dat bij de proeven geen externe factoren invloed hebben op het experiment, zodat de resultaten niet beïnvloed worden door externe bronnen.

Koop uw disposable kleding bij BKS bedrijfskleding

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan disposable kleding, zodat wij altijd de oplossing hebben voor uw vraag! Bestel daarom voor de beste hygiëne en bescherming uw disposable kleding bij BKS Bedrijfskleding! Ook voor andere bedrijfskleding bieden wij u een oplossing. Bekijk ook onze polo’s, broeken, t-shirts en meer!