opc_loader

Laarzen

In sommige werksituaties bieden werkschoenen onvoldoende been- en voetbescherming en kan het noodzakelijk zijn om werklaarzen te dragen. Veiligheidslaarzen zijn verkrijgbaar met of zonder overneus en zijn meestal voorzien van handige aantreklussen. 

 

Filters
€ 14
€ 142
Merken
Kleur
Maat
Artikel 1 tot 30 (van de 40 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles
Artikel 1 tot 30 (van de 40 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles

Veiligheidslaarzen

Ben je op zoek naar Veiligheidslaarzen? Bij ons vind je verschillende soorten Veiligheidslaarzen waarmee je met alle veiligheid en comfort kan werken. Je kunt al vanaf € 12,90 de Eurofort Veiligheidslaars S5 halen!  In sommige werksituaties bieden werkschoenen onvoldoende been- en voetbescherming en kan het noodzakelijk zijn om werklaarzen te dragen. Veiligheidslaarzen zijn verkrijgbaar met of zonder overneus en zijn meestal voorzien van handige aantreklussen. Bekijk nu ons assortiment of lees verder! 

Veiligheidslaarzen voor de kou en water

De Veiligheidslaarzen komen goed van pas als het heel koud is of als het heel hard regent. Omdat de Veiligheidslaarzen waterbestendig zijn zal je niks merken van regen. Verder heb je de keuze over de hoogte van je veiligheidslaars, of je jouw veiligheidslaars met of zonder stalenneus wilt hebben en je hebt de keuze tussen of je een warme Veiligheidslaars zou willen die je beschermt tegen de kou. Kortom; de veiligheidslaarzen moeten geschikt zijn voor de werkzaamheden die je verricht! Bekijk onze veiligheidslaarzen en doe je bestelling!   

Ander soort Veiligheidsschoenen?

Zijn de veiligheidslaarzen toch niet waar je naar op zoek bent? Bekijk onze veiligheidsschoenen, wellicht dat hier iets tussen staat waarmee jij je werkzaamheden met alle comfort en veiligheid kunt doen! Zo bieden wij hoge veiligheidsschoenen met de onderstaande modellen:

Verder bieden wij ook Lage veiligheidsschoenen met deze modellen:

Mocht je er zelf niet uitkomen of advies nodig hebt met wat voor soort Veiligheidslaars jij nodig hebt, dan kan je ons gerust telefonisch contacteren of langs komen bij ons in de winkel! Wij helpen je graag verder. 

BKS Bedrijfskleding

BKS bedrijfskleding heeft een veelomvattend assortiment met zowel lage als hoge Veiligheidslaarzen. De Veiligheidslaarzen zijn bovendien verkrijgbaar met of zonder overneus. Voor iedere werkomstandigheid vindt u de juiste veiligheidslaars! Ben je naast je Veiligheidslaarzen ook op zoek naar werkkleding? Wij bieden een groot assortiment aan Bedrijfs- en werkkleding voor bijna ieder sector! Bekijk ons assortiment nu en doe je bestelling!