opc_loader

PBM's


Blootstelling aan gevaarlijke stoffen, lawaaiige machines, extreme weersomstandigheden en andere risicovolle handelingen vragen om specifieke, persoonlijke beschermingsmiddelen. Elke categorie heeft op het gebied van kleding, schoeisel en PBM zijn eigen eisenpakket en specifieke kenmerken. Samen met de klant zorgen we ervoor dat we een passend pakket samenstellen die voldoet aan al deze eisen en kenmerken.

Volgens de Arbowetgeving bent u als werkgever verplicht bepaalde persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) beschikbaar te stellen aan medewerkers die zich tijdens werkzaamheden in risicovolle situaties begeven. BKS bedrijfskleding kan u en uw werknemers hier volledig in voorzien. De PBM in ons assortiment zijn voorzien van een CE-markering waarmee zij voldoen aan Europese richtlijnen.

Bekijk hieronder de diverse categorieën op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen. Wilt u meer informatie of ons assortiment uitproberen? Kom dan langs in onze showroom in Steenbergen of neem contact met ons op.