opc_loader

Overalls

Brandveilige overalls, werkbroeken, jassen en nog veel meer, al deze werkkleding is modieus en van een prima ontwerp. Het is belangrijk dat u kiest voor dit soort kleding als uw medewerkers de kans lopen om met vlammen, hitte of chemicaliën in aanraking te komen. Met dit soort kleding bespaart u kosten op de gevolgen van eventuele incidenten. Dankzij de specifieke materialen in de kleding zijn uw medewerkers goed en optimaal beschermd. Door het dragen van deze werkkleding verkleint U de kans op ongevallen. Uw medewerkers lopen geen brandwonden op omdat de kleding niet drupt of smelt. De flexibele vlamvertragende kleding is verkrijgbaar in veel modellen, kleuren en maten. Omdat het grootste deel van de kleding antistatisch is, is deze vlamvertragende kleding geschikt voor alle soorten werkzaamheden, bijvoorbeeld voor lassers.

Filters
€ 50
€ 218
Merken
Kleur
Maat
Artikel 1 tot 16 (van de 16 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 16 (van de 16 artikelen). Resultaat:1

Lasoverall

Ben je op zoek naar een lasoverall? Bij ons vind je brandveilige overalls, werkbroeken, jassen en nog veel meer, al deze werkkleding is modieus en van goede kwaliteit. Het is belangrijk dat je kiest voor dit soort kleding als jouw medewerkers de kans lopen om met vlammen, hitte of chemicaliën in aanraking te komen. Met dit soort kleding bespaar je kosten op de gevolgen van eventuele incidenten. Dankzij de specifieke materialen in de kleding zijn jouw medewerkers goed en optimaal beschermd. Door het dragen van deze werkkleding verkleint het de kans op ongevallen. Jouw medewerkers lopen geen brandwonden op omdat de kleding niet drupt of smelt. De flexibele vlamvertragende kleding is verkrijgbaar in verschillende modellen, kleuren en maten. Omdat het grootste deel van de kleding antistatisch is, is deze vlamvertragende kleding geschikt voor alle soorten werkzaamheden, zoals onder andere voor lassers.

Lasoverall soorten

Bij BKS bedrijfskleding bieden wij verschillende soorten Lasoveralls. Zo hebben wij Lasoverall als: 

Kies jouw Lasoverall die het beste en meest comfortabel is voor je werk. Je hebt de keuze tussen 12 Lasoveralls met verschillende kleuren en verschillende High-Vis modellen. Bekijk ons assortiment van Lasoveralls en maak je keuze! 

BKS bedrijfskleding

Ben je op zoek naar ander soort werkkleding? Bij BKS Bedrijfskleding bieden wij een groot assortiment aan werkkleding! Bekijk nu onze werkkleding als: 

En zo hebben wij nog veel meer werkkleding. Bekijk ons gehele assortiment. Mocht je vragen hebben of advies nodig hebt, onze specialisten staan klaar voor jouw en helpen je graag verder! Of kom langs in onze winkel in Steenbergen. Bekijk nu onze werkkleding en doe je bestelling bij BKS bedrijfskleding!