opc_loader

Horecakleding


De horecabranche is veelzijdig en bijzonder. Hygiëne, zorg en uitstraling zijn erg belangrijk. Maar het oog wil natuurlijk ook wat. Als visitekaartje van uw bedrijf wilt u dat uw medewerkers zich uniform en verzorgd presenteren. 

Wilt u kwalitatief en stijlvolle horeca kleding zodat u professioneel zichtbaar bent in uw hotel, restaurant, café of snackbar? Dan bent u bij BKS bedrijfskleding op het juiste adres.

Kleding voor in de horeca is op vele manieren professioneel in te zetten. Voor het voordelig en netjes bedrukken of borduren van uw horecakleding dat doen wij in onze eigen textieldrukkerij. Bij interesse in een van onze producten kunt u zeer eenvoudig en vrijblijvend een offerte aanvragen!

Horecakleding voor een professionele en uniforme uitstraling!

Ben je op zoek naar horecakleding? BKS bedrijfskleding heeft een ruim assortiment, waarmee je als bedrijf of als zelfstandige uitstekend voor de dag komt. Ons aanbod bestaat uit koksbuizen, sloven en schorten, horecabroeken en -rokken, horecaoverhemden en -vesten en horecaschoenen. Bovendien is het mogelijk om alle horecakleding door BKS bedrijfskleding te laten bedrukken of borduren voor een professionele en uniforme uitstraling van uw bedrijf!

Goede bedrijfskleding voor in de horeca

Goede bedrijfskleding voor de horeca is een belangrijk onderdeel voor de uitstraling van je bedrijf. Het benadrukt de huisstijl en zorgt voor een representatieve uitstraling. Daarnaast is horecakleding nodig voor hygiënische doeleinden en om je eigen kleding te beschermen voor eten en drinken. Aan horecakleding hangen geen ISO normen vast, enkel aan de schoenen die in de horeca gedragen worden. Deze moeten een antislipprofiel en een verhoogde waterresistentie hebben. De kleding hoort duurzaam, soepel, (bij hoge temperaturen) wasbaar, comfortabel, modieus en representatief te zijn. Dit temeer omdat de medewerkers vaak verschillende taken uitvoeren. De ene keer staat men in de keuken, de andere keer in de bediening, dan weer achter de bar en/of de receptie. Voor deze verschillende taken hebben wij weer verschillende typen horecakleding, zo hebben wij bijvoorbeeld horecakleding voor de bediening en horecakleding voor in de keuken.

Vragen over onze horecakleding?

Heb je een vraag of opmerking over onze horecakleding?  Dan staan wij u graag te woord. Wij zijn te bereiken op werkdagen tussen 9.00 - 17.00 uur op 06 55776439 of 06 30103052.