opc_loader

Vesten

Multinorm Vesten

Heeft u multinorm vesten nodig die goed zichtbaar zijn en geschikt zijn voor werkzaamheden met vuur of chemicaliën? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze multinorm vesten zijn namelijk geschikt voor werkzaamheden met hitte, vuur en chemicaliën. Op deze manier is uw personeel altijd optimaal beschermd om een topprestatie te leveren tijdens de werkzaamheden. Onze multinorm vesten voldoen aan verschillende Europese veiligheidsnormen, zodat u altijd ingedekt bent voor alle werkzaamheden. Ook is onze kleding vlamvertragend, antistatisch, hittebestendig en smelt of drupt het niet. Ook zijn onze multinorm vesten beschermd tegen het weer, zo kunnen ze goed tegen regen, wind en zon. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw personeel iets overkomt! Onze multinorm vesten zijn er in verschillende maten voor zowel mannen als vrouwen, zo is er voor al uw personeel het juiste vest. Ook zijn een deel van onze multinorm vesten voorzien van reflecterend materiaal, zodat uw medewerkers altijd goed zichtbaar zijn tijdens hun werkzaamheden. Wat onze multinorm vesten ook zijn is duurzaam, onze multinorm vesten zijn beschermd tegen slijtage en zijn van goede kwaliteit gemaakt zodat ze tot wel 10 jaar mee kunnen gaan!

Zichtbaarheid

Door de EN471 en ISO 14116 certificering is voldoet deze kleding aan verschillende Europese veiligheidsnormen met betrekking tot zichtbaarheid. Zo is uw personeel altijd goed zichtbaar tijdens de werkzaamheden, zelfs in de nacht of avond. Zichtbaarheid is uitermate belangrijk voor veel werkzaamheden, dus op deze manier laat u zien dat de veiligheid van uw personeel een hoge prioriteit heeft.

Uw multinorm vesten koopt u bij BKS Bedrijfskleding!

Voor al uw werkzaamheden hebben wij multinorm vesten, koop daarom al uw multinorm vesten bij BKS bedrijfskleding! Onze multinorm vesten gaan ook goed samen met onze multinorm broeken, onze multinorm overals, onze multinorm t-shirts en nog veel meer! Bekijk daarom ook onze andere bedrijfskleding.