opc_loader

Tricorp

Tricorp is werkkleding voor iedere professional. En dat betekent niet alleen werkkleding voor dames en heren. Het betekent werkkleding voor professionals in de meest uiteenlopende vakgebieden. Wij geloven dat professionals meer mogen eisen van hun werkkleding. Werkkleding moet perfect passen. Het postuur en de wensen van de professional maken niet het verschil. Wij maken het verschil. En dat doen we door het ontwikkelen van collecties uniforme werkkleding die beschikbaar zijn in diverse maten en pasvormen. Werkkleding moet passen bij het werk van de professional. En daarom bieden wij één collectie werkkleding die bij iedere professional past.

Over Tricorp

Een van de merken die we bieden bij BKS Bedrijfskleding is de bedrijfskleding van Tricorp. Het doel van Tricorp is het ontwikkelen en produceren van de beste werkkleding voor iedere professional. Tricorp is in 1993 opgericht met het doel om professionals te voorzien op hun werkdag van de beste werkkleding om alles uit hun werkdag te halen. Tricorp biedt werkkleding voor mannen, vrouwen en voor alle verschillende vakgebieden. Ze geloven erin dat werkkleding perfect moet passen en aansluiten op het postuur en de wensen van de professional, hoe hanteren ze dit? Alles wat wordt ontwikkeld is er in diverse maten en pasvormen. De kleding moet namelijk passen voor het werk en voor de professional die het draagt. Tricorp is dé marktleider op het gebied van de werkledingsecor. Dit komt door de hoge kwaliteit, service, innovatie en toekomst visie van het bedrijf en kent daardoor al jarenlang trouwe klanten. De moderne werkkleding is geschikt voor hedendaags gebruik en dit is bijvoorbeeld terug te zien in het gebruik van materiaal. Naast het innoveren en produceren van de werkkleding is Tricorp ook nog eens bezig met innovatie op het gebied van duurzaamheid. Zo hebben ze een collectie die is gemaakt van circulair en innovatief materiaal. De collectie is modieus, kwalitatief en sportief met een frisse en vernieuwde uitstraling.

Tricorp bij BKS Sport en Bedrijfskleding

Bij BKS Sport en Bedrijfskleding bieden we een ruim assortiment van de Tricorp werkkleding onderverdeeld in drie algemene collecties passend bij de wensen en behoefte van de gebruiker. De Tricorp Bi-color Naden is een collectie met twee kleuren waardoor de werkkleding past bij veel huisstijlen en ook nog eens stijlvoller is dan reguliere werkkleding. De Tricorp Logistiek & Transport is een comfortabele kledinglijn voor logistiek en transport. De kleding heeft hoge kwaliteit en is beschikbaar voor dames en heren. De Tricorp Op de Bouw collectie is speciale kleding voor de bouwsector die zorgt voor functionaliteit en ook een stukje identiteit. Bekijk snel al onze collecties van Tricorp bedrijfskleding op onze website.