opc_loader

Sokken

Een goed paar werksokken is onmisbaar om optimaal te presteren op de werkvloer. Uiteraard heeft BKS bedrijfskleding diverse werksokken in haar assortiment met vele functionaliteiten. Zo biedt BKS bedrijfskleding o.a. warme thermo sokken voor in de winter.

Filters
€ 5
€ 17
Merken
Kleur
Maat
Artikel 1 tot 6 (van de 6 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 6 (van de 6 artikelen). Resultaat:1

Op zoek naar de perfecte werksok? Ontdek comfort, stijl en avontuur!

Werksokken. Weinig kledingstukken zo onmisbaar, en toch vaak onderschat. Maar wat als we u vertellen dat de ideale werksok niet alleen uw voeten beschermt, maar ook een bron van comfort, stijl en zelfs avontuur kan zijn?

Stap in een wereld van comfort:

  • Bye bye blaren en zweetvoeten: Kies voor hoogwaardige materialen als merinoswol voor optimale temperatuurregeling en vochtafvoer. Verwennen uw voeten met zachte padding en verstevigingen op cruciale plekken.
  • Adieu vermoeide benen: Erkende merken bieden ondersteuning waar u die nodig hebt, zodat u comfortabel de hele dag door kunt werken.

Stijl die zich niet verstopt:

  • Weg met saaie kleuren: Verras uzelf met vrolijke prints, strepen of subtiele details die uw persoonlijkheid laten doorschemeren.
  • Sokken die gezien mogen worden: Kies voor sokken die net boven uw schoenen uitsteken en een speelse touch geven aan uw werkkleding.

Avontuur schuilt in de details:

  • Elke stap een ontdekking: Stel u voor dat uw sokken fluisteren over geheime avonturen in verre landen of spannende verhalen uit vervlogen tijden.
  • Fantasie aan de macht: Inspireer uw kinderen met speelse sokdesigns die hun verbeelding prikkelen en aanzetten tot creatief spel.

Meer dan alleen een sok:

Bij Bedrijfskleding Steenbergen geloven we dat werksokken meer zijn dan functionele kleding. Ze zijn een verlengstuk van uw persoonlijkheid, een bron van comfort en een dagelijkse dosis avontuur. Ontdek onze collectie en ervaar het verschil!