opc_loader

Jassen / jackets

Multinorm kleding voldoet aan meerdere Europese Normen (EN). Dit betekent dat deze kleding optimaal beschermd zijn tegen risico’s die in de werkomgeving kunnen voorkomen. Dit kunnen weerelementen zijn zoals kou, wind, regen of juist UV-straling. Maar ook open vuur of gevaarlijke chemicaliën. Vaak is ook een hoge mate van zichtbaarheid belangrijk. Daarom maken we gebruik van fluorescerende en reflecterende elementen volgens de hoogste eisen.
Alles om werknemers zichtbaar en veilig te laten werken.

Filters
€ 103
€ 246
Merken
Kleur
Maat
Artikel 1 tot 11 (van de 11 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 11 (van de 11 artikelen). Resultaat:1

Multinorm Jassen

Moeten uw jassen voldoen aan meerdere Europese normen? Dan zijn onze multinorm jassen de ideale oplossing! Onze multinorm jassen voldoen aan meerdere Europese normen(EN). Dit betekent dat deze multinorm jassen optimaal beschermd zijn tegen alle risico’s die in de werkomgeving kunnen voorkomen! Onze multinorm jassen zijn beschermd tegen weerselementen zoals kou, wind, regen en UV-straling. Ook bieden onze multinorm jassen goede bescherming tegen open vuur of gevaarlijke chemicaliën. Op deze manier is uw personeel altijd in staat de werkzaamheden op een veilige manier te verrichten. Onze multinorm jassen bieden ook een hoge mate van zichtbaarheid, onze multinorm jassen zijn namelijk voorzien van fluorescerende en/of reflecterende elementen. Deze elementen voldoen aan de hoogste eisen, zodat uw personeel altijd zichtbaar is in onze multinorm jassen! Wij bieden zowel multinorm jassen voor in de zomer als voor in de winter, zo is uw personeel altijd goed gekleed voor alle werkzaamheden!

Zichtbaarheid

Onze multinorm jassen zijn gemaakt met fluorescerende en/of reflecterende elementen. Op deze manier is uw personeel altijd zichtbaar tijdens de werkzaamheden. Ook voldoen onze multinorm jassen aan meerdere Europese normen waardoor uw personeel overal goed beschermd en veilig is tijdens hun werkzaamheden. Zorg met onze multinorm jassen voor een veilige omgeving voor uw werknemers!

Bescherming

Onze multinorm jassen bieden een goede bescherming tijdens alle werkzaamheden. Zo bieden ze bescherming tegen het weer, zoals kou, regen, wind en UV-straling. Ook bieden ze een goede bescherming tegen risico’s zoals vuur en gevaarlijke chemicaliën. Zorg ervoor dat uw werknemers altijd beschermd zijn met de multinorm jassen van BKS bedrijfskleding!

Multinorm jassen koopt u bij BKS Bedrijfskleding!

Geschikt voor alle werkzaamheden, van buiten werken tot werken met vuur of chemicaliën, onze multinorm jassen bieden een optimale bescherming! Onze multinorm jassen gaan ook goed samen met onze multinorm broeken, onze multinorm vesten, onze multinorm polo’s en nog veel meer! Dus koop ze snel bij BKS bedrijfskleding, voor al uw bedrijfskleding!