opc_loader

Dames werkkleding

Dames werkkleding

Dames werkkleding heeft een vrouwelijke pasvorm, is slim fit en heeft vaak een vrouwelijke uitstraling vergeleken met mannen werkkleding. Tegenwoordig wordt er steeds meer werkkleding voor dames aangeboden. Het aantal dames dat werkt in industriële sectoren of sectoren waarvoor beschermende en kwalitatieve werkkleding is vereist, is de laatste jaren verviervoudigd. Het beeld wat veel mensen hebben van werkkleding is dat het lomp is, niet stijlvol en dat het alleen maar voor mannen is. Dit is tegenwoordig echter niet meer het geval. Dames werkkleding  bij BKS bedrijfskleding van de merken Tricorp en Snickers is vrouwelijk, van goede kwaliteit en is verkrijgbaar in stijlvolle kleuren. Lees nu meer over dames werkkleding! 

Dames werk T-shirt

Naast de basic shirts bieden wij ook een dames werk T-shirt met ronde hals Wil je de hele set in één keer kopen? U kunt direct een offerte opvragen tegen een scherpe prijs. Er is ook een lang zwart-wit T-shirt om te voorkomen dat je onderrug wordt blootgesteld als je je knieën buigt of gebogen werkt. Als je veel in de zon werkt en jezelf wilt beschermen, dan hebben we ook de Uv-bestendige bamboe T-shirts, die zijn ideaal om mee te werken in de hete zon! Het is licht, droogt snel op als die nat wordt en heeft als voordeel dat het geurtjes kan neutraliseren. Er zijn ook reflectie T-shirts die zorgen voor een optimale zichtbaarheid tijdens het buitenwerk.

Dames werkbroeken

Ben je op zoek naar een dames werkbroek? Bij BKS bedrijfskleding vind je gegarandeerd een werkbroek die bij jouw werkzaamheden past. Denk bijvoorbeeld aan een broek met zakken voor kniebeschermers om jouw knieën optimaal te kunnen beschermen tijdens het werken op de grond. Verder zijn onze dames werkbroeken van elastisch materiaal waardoor je comfortabel in kan bewegen. Mocht je zichtbaar willen zijn tijdens dat je buiten werkt dan is een reflecterende broek een echte aanrader!