opc_loader

Thermokleding


Bij BKS bedrijfskleding vind je een ruim assortiment thermoshirts en broeken die gebruikt kunnen worden tijdens uiteenlopende werkzaamheden. Thermoshirts  en broeken staan bekend om de goed ademende werking en het warm houden van je lichaam. Ook wanneer je kiest voor een thermoshirt met korte mouwen of thermo ondergoed.

Filters
€ 12
€ 75
Merken
Kleur
Maat
Artikel 1 tot 9 (van de 9 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 9 (van de 9 artikelen). Resultaat:1

Thermokleding wordt van verschillende materialen gemaakt, waarbij veelal kunststof wordt gebruikt. Kunststoffen zoals polyester nemen namelijk weinig vocht op en zijn uitermate geschikt voor het afvoeren van zweet naar buiten. Soms wordt polyester gecombineerd met polyamide, een soortgelijke kunststof. Polyamide is net iets sterker en vormvaster dan polyester, maar ook erg elastisch.

Een andere kunststof die vaak wordt toegevoegd is elastaan, dit zorgt voor stretch. Sommige merken – kiezen ervoor om merino wol te verwerken in thermo ondergoed. Merino wol is net als polyester erg geschikt voor thermokleding. Het materiaal isoleert, ademt en kriebelt niet. Een ander groot voordeel van merino wol is dat het reukloos is en daardoor is het perfect voor langere reizen waarbij je niet teveel kleding mee kunt nemen.

Wat is de functie van thermokleding?

  • Wanneer je jezelf opwarmt door middel van inspanning houdt thermokleding deze warmte vast.
  • Thermokleding voert zweet en warmte af naar buiten/de tweede laag.


Thermo ondergoed is dus niet alleen bedoeld voor in de winter, maar ook voor in de zomer of binnensporten. In de winter houdt het je warm en in de zomer/binnen zorgt een thermoshirt ervoor dat je het juist niet te warm krijgt. Ten slotte heeft thermokleding nog een derde functie: schuurplekken voorkomen. Doordat thermokleding naadloos is en goed aansluit op de huid voorkomt het schuurplekken.

Thermokleding

Bij BKS bedrijfskleding bieden we u een ruim assortiment aan thermoshirts en broeken die gebruikt kunnen worden tijdens uiteenlopende werkzaamheden. Bij thermokleding gaat het niet om hoe groot ons assortiment is maar de we de juiste thermokleding bieden. Veel professionals werken iedere dag in de kou, verschillende van lichte kou tot zeer extreem kou in bijvoorbeeld vriescellen. Het is belangrijk dat u tijdens het werk kou ervaart u dit aanpakt en zorgt dat uw bedrijfskleding hierop wordt aangepast. De juiste thermokleding zorgt ervoor dat u tijdens uw werk goed kan bewegen, comfortabele zit, uw transpiratie wordt afgevoerd en natuurlijk dat u warm blijft. We noemde het al eerder maar de afvoer van transpiratie is bij thermokleding net zo belangrijk. Als de thermokleding alles vasthoudt en de transparantie dus niet afvoert zorgt dit voor plakkerigheid en dit kan juist een bron worden van kou. Het is logisch dat u transpireert met name tijdens het bewegen en werken. Daarom is het belangrijk dat uw thermokleding dit afvoert en daarnaast echt als een tweede huid om u heen sluit zodat het zo comfortabel mogelijk zit tijdens het werken. Thermoshirts Thermoshirts draagt u als een ondershirt en zorgt natuurlijk ook dat u goed warm blijft en uw transpiratie wordt afgevoerd. We bieden thermoshirts zowel met korte mouwen als met lange mouwen aansluitend op de behoefte die u heeft. Met de thermoshirts blijft u heerlijk warm tijdens het werk en kan u ook nog een comfortabel bewegen. Kijk snel verder in ons assortiment!

Thermobroeken

Een belangrijk onderdeel van uw thermo uitrusting is de thermobroek. Zo bieden we u ook complete sets met zowel het thermo shirt als de thermo broek om te zorgen dat u goed warm blijft! Thermobroeken moeten comfortabel zitten en hebben we zowel in een kort als lang model om te passen bij uw wens. Haal snel een thermobroek in huis om het lekker warm te houden tijdens werk.

Extra kledingstukken

Naast al onze thermokleding bieden we u ook alles wat u verder nodig heeft als basis van uw werkkleding. We bieden een ruim assortiment bedrijfskleding met onder andere beroepskleding, regenkleding en reflectie kleding. Heeft u vragen of wil u advies? Stel ons gerust een vraag via onze contact mogelijkheden. We helpen u graag verder.