opc_loader

Broeken

Brandveilige overalls, werkbroeken, jassen en nog veel meer, al deze werkkleding is modieus en van een prima ontwerp. Het is belangrijk dat u kiest voor dit soort kleding als uw medewerkers de kans lopen om met vlammen, hitte of chemicaliën in aanraking te komen. Met dit soort kleding bespaart u kosten op de gevolgen van eventuele incidenten. Dankzij de specifieke materialen in de kleding zijn uw medewerkers goed en optimaal beschermd. Door het dragen van deze werkkleding verkleint U de kans op ongevallen. Uw medewerkers lopen geen brandwonden op omdat de kleding niet drupt of smelt. De flexibele vlamvertragende kleding is verkrijgbaar in veel modellen, kleuren en maten. Omdat het grootste deel van de kleding antistatisch is, is deze vlamvertragende kleding geschikt voor alle soorten werkzaamheden, bijvoorbeeld voor lassers.

Filters
€ 65
€ 191
Merken
Kleur
Maat
Artikel 1 tot 7 (van de 7 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 7 (van de 7 artikelen). Resultaat:1

Multinorm Broeken

Is het belangrijk dat uw multinorm broeken voldoen aan meerdere Europese normen? Dat is geen probleem bij BKS bedrijfskleding! Onze multinorm broeken zijn van hoge kwaliteit en bieden uw werknemers voldoende bescherming tijdens hun werkzaamheden! Onze multinorm broeken zijn goed beschermt tegen vlammen, hitte of chemicaliën, op deze manier kan uw personeel ten alle tijden veilig aan de slag zonder risico te lopen of ongevallen. Uw medewerkers zijn ook goed beschermd tegen brandwonden, omdat onze multinorm broeken niet smelten of druppen. Onze multinorm broeken zijn flexibel, antistatisch en vlamvertragend, zo hoeft u zich nooit druk te maken dat uw medewerkers niet volledig beveiligd zijn! Ook zijn onze multinorm broeken te krijgen in verschillende kleuren en maten, zo heeft u altijd de juiste broek voor uw bedrijf! Ze zijn zelfs geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Verder hebben wij ook broeken met reflecterende broekspijpen, op deze manier is uw personeel altijd goed zichtbaar tijdens de werkzaamheden. Dit zorgt dus voor extra veiligheid tijdens de werkzaamheden zodat uw personeel altijd veilig kan werken.

Bescherming

Wil u er voor zorgen dat uw medewerkers goed beschermd op de werkvloer? Dan bieden onze multinorm broeken u die zekerheid! Zo zijn onze multinorm broeken beschermd tegen hitte en chemicaliën, maar zijn ze ook vlamvertragend en zullen ze bij hitte ook niet smelten of druppen. Verder zijn ze ook nog antistatisch. Op deze manier zorgt u ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van uw personeel tijdens de werkzaamheden.

Zichtbaarheid

Met onze multinorm broeken is uw personeel ook altijd goed zichtbaar tijdens hun werkzaamheden! Veel van onze multinorm broeken zijn voorzien van reflecterende broekspijpen, dit zorgt ervoor dat uw medewerkers altijd goed zichtbaar zijn tijdens de werkzaamheden. Op veel plekken waar werkzaamheden verricht worden is het verplicht om goed zichtbaar te zijn, dus zorg dat uw personeel veilig genoeg werkt.

Multinorm broeken koopt u bij BKS bedrijfskleding

Geschikt voor werkzaamheden buiten of met vuur en chemicaliën zijn onze multinorm broeken zeker! Koop daarom uw bedrijfs multinorm broeken bij ons. Voor andere veilige en zichtbare kleding kunt u ook terecht bij BKS bedrijfskleding! Zo hebben wij ook multinorm jassen, multinorm polo’s en multinorm overalls! Bekijk dus ook onze andere collecties!