opc_loader

Overalls

Maak je keuze uit een ruim assortiment werkoveralls, zoals een standaard overall, Amerikaanse overall of kinderoverall. Door ons ruime aanbod kun je een keuze maken uit vele maten en kleuren. 
Bij het kopen van een overall zijn er meerdere zaken waar u rekening mee dient te houden. Eén van de belangrijkste zaken is uiteraard de indeling waar een overall over beschikt. Het is in alle sectoren namelijk van belang dat een overall praktisch is in gebruik en je precies die opbergruimte biedt waar je nood aan hebt. Verschillende van onze overalls zijn daarom niet alleen uitgerust met een aantal borst- en steekzakken, wat bovendien ook te denken van dijbeenzakken, kniezakken van naad tot naad, achterzakken (eventueel met klep) en ga zo maar door. Het is hoe dan ook wel duidelijk, welke eisen jij ook verbindt aan jouw werkoveralls, het is altijd de moeite waard om ons assortiment bij BKS bedrijfskleding te ontdekken! Heeft u speciafieke vraag over een overall neem dan contact met ons op.

Filters
€ 4
€ 148
Merken
Kleur
Maat
Holsterzakken
Artikel 1 tot 30 (van de 34 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles
Artikel 1 tot 30 (van de 34 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles

Werkoverall

Ben jij op zoek naar een werkoverall? Bij BKS bedrijfskleding vind je meer dan 40 werkoveralls van hoge kwaliteit! Je hebt een Amerikaanse werkoverall trolley al voor € 19,50! Wij bieden verschillende soorten werkoveralls aan die geschikt zijn voor het werk die jij verricht! Bestel hier jouw werkoverall of lees verder!

Soorten Werkoverall

Maak je keuze uit een ruim assortiment werkoveralls, zoals een standaard werkoverall, Amerikaanse werkoverall of kinderoverall. Door ons ruime aanbod kun je een keuze maken uit vele maten en kleuren. 

Bij het kopen van een werkoverall zijn er meerdere zaken waar u rekening mee dient te houden. Één van de belangrijkste zaken is uiteraard de indeling waar een werkoverall over beschikt. Het is in alle sectoren namelijk van belang dat een overall praktisch is in gebruik en je precies die opbergruimte hebt waar het nodig is. Onze overalls zijn uitgerust met borst- en steekzakken, verder hebben wij ook werkoveralls met dijbeenzakken, kniezakken, achterzakken (eventueel met een klep) en nog veel meer!  Als je bepaalde eisen hebt voor je werkoverall dan is het altijd de moeite waard om te kijken naar onze assortiment van werkoverall. 

Ander soort werkkleding?

Ben je toch op zoek naar een ander soort werkkleding? Dat is voor ons geen probleem, Bij BKS Bedrijfskleding bieden wij een groot assortiment aan als het gaat om werkkleding, zo hebben wij werkkleding als: 

En zo hebben wij nog veel meer! Bekijk ons gehele assortiment. Mocht je zelf geen werkkleding kunnen vinden waar naar jij op zoek bent dan kan je ons gerust bellen of je kan ook langs komen in ons winkel in Steenbergen! Onze team helpt je graag verder om de juiste werkkleding voor jou te vinden waarmee jij tevreden bent! Bestel nu jouw werkkleding bij BKS bedrijfskleding.