opc_loader

Sinds onze oprichting in 2013 heeft BKS Sport- en Bedrijfskleding zich opgewerkt naar een toonaangevende speler op de markt van bedrijfskleding, sportkleding, promotionele kleding en textielbedrukking. Met een uitgebreide showroom, drukkerij en kantoor zijn wij gehuisvest aan de Graaf Hendrikstraat 3C te Steenbergen. U kunt makkelijk en gratis bij ons voor de deur parkeren en binnen een minuut zit u op de snelweg richting Rotterdam of Antwerpen.

In ons ruime pand staat onze drukkerij en showroom vol met professionele werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen met diverse multinormen. U zou kunnen denken aan veiligheidshelmen en brillen, werkschoenen, overalls, vlamvertragende kleding en nog veel meer. Wij hebben meer dan 75.000 verschillende producten in ons assortiment. Voor al uw benodigdheden bent u bij ons aan het juiste adres. Naast het leveren van producten biedt BKS bedrijfskleding ook een servicepakket aan. In dit servicepakket kunnen de volgende zaken voor komen zoals advies op maat, het doorpassen van kleding voor uw personeel, het leveren van goederen op naam, voorraadbeheer en leveringsgaranties. Alle kledingstukken maar ook sommige persoonlijke beschermingsmiddelen kunnen worden voorzien van uw naam en/of logo in onze eigen drukkerij. 

Door onze jarenlange ervaring binnen de markt van beroepskleding zijn wij op de hoogte van alle (veiligheids)eisen voor kleding van diverse beroepsgroepen. Uiteraard zijn wij altijd direct op de hoogte van nieuwe regelgevingen en innovaties en brengen wij u hiervan als eerste op de hoogte. Dankzij deze kennis en ervaring kunnen wij ons uitgebreidde assortiment voortdurend aanpassen en up-to-date houden. Zo beschikken onze klanten altijd over kleding van hoogstaande kwaliteit. 

Professioneel advies
Door onze ervaring, kunnen wij als BKS sport- en bedrijfskleding u zo goed mogelijk advies geven over de benodigde soorten werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen in de branche waar u zich in bevindt.

Bedrijfslogo op uw werk- en bedrijfskleding
Bij BKS sport- en bedrijfskleding kunt natuurlijk ook terecht voor het bedrukken en borduren van uw logo of bedrijfsnaam uit onze eigen textieldrukkerij. Heeft u nog geen logo? Geen probleem, daar kunnen wij u ook in adviseren en ontwerpen.

Pasmaten op maat
Weet u de maten niet van uw personeel? Of komen de maten niet overeen met bepaalde soorten merken? Dan zijn wij altijd bereidt om langs te komen om de juiste meting te verrichten of pasmaten van uw gewenste artikelen af te leveren.

Betrouwbaarheid
Wij willen met onze klanten zo veel mogelijk een goede gezonde relatie opbouwen. Dat willen wij door u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Dan moet u denken aan:

-    Producten op tijd leveren volgens de gemaakte afspraken
-    Eventuele klachten worden zo snel mogelijk verholpen 
-    Uw gegevens worden nooit vrijgegeven aan derden
-    U kunt ons altijd vertrouwen op ons professionele advies
-    Wij maken geen onderscheid tussen kleine orders of grote orders


10 redenen om voor BKS Sport- en Bedrijfskleding te kiezen:

  1. Betrouwbaarheid, eerlijkheid en uitstekende service staan voorop
  2. Professionele kennis en vaardigheden van onze producten
  3. Totaalleverancier
  4. Snelle leveringen
  5. Eigen bezorgdienst (ook in het weekend beschikbaar)
  6. Afspraken op tijd na komen
  7. Wij hebben alle soorten PBM's 
  8. Verschillende kleding met diverse multinormen
  9. Wij kunnen custom made logo’s bedrukken, borduren, adviseren en ontwerpen
  10. Meer dan 75.000 artikelen in ons assortiment