opc_loader

Bedrijfskleding

BKS bedrijfskleding biedt een uitgebreid assortiment (gecertificeerde) werkkleding voor iedere branche, zoals o.a. horecakleding, vlamvertragende (antistatische) kleding, chemisch bestendige kleding, regenkleding of reflectiekleding voor meer zichtbaarheid. BKS bedrijfskleding heeft het in huis en adviseert u graag op het gebied van werkkleding, zodat u op uw beurt de juiste keuze kunt maken bij de aanschaf van bedrijfskleding.

Of u nu in de bouw-, de installatie-, de industrie-, de schilders-, de hoveniers- of de transportbranche werkzaam bent: werkkleding moet functioneel zijn. Daarnaast zijn ook het comfort, duurzaamheid en uitstraling van belang voor elke werknemer, zodat hij/zij het werk zo optimaal en representatief mogelijk uit kan voeren. Een werknemer die goed in zijn vel zit is een meerwaarde voor iedere onderneming.

BKS Bedrijfskleding

BKS-bedrijfskleding biedt een uitgebreid assortiment (gecertificeerde) werkkleding voor iedere branche, zoals o.a. horecakleding, vlamvertragende (antistatische) kleding, chemisch bestendige kleding, regenkleding of reflectiekleding voor meer zichtbaarheid. BKS-bedrijfskleding heeft het allemaal in huis en met specialisten adviseren wij u graag op het gebied van werkkleding, zodat u op de juiste keuze kunt maken bij de aanschaf van uw bedrijfskleding. Bestel nu uw bedrijfskleding of lees verder!

Bedrijfskleding met bedrukking

U kunt bij ons terecht voor bedrijfskleding met bedrukking zoals het borduren of bedrukken van uw bedrijfslogo of tekst op uw bedrijfskleding. Bedrukkingen worden in eigen huis gedaan, zodat we u eenvoudig kunnen helpen met al uw wensen. In overleg kunnen wij kijken hoe u de bedrukking op de kleding wilt hebben en zorgen wij ervoor dat het netjes uitziet. Wij houden het complete proces van bedrijfskleding met bedrukking in eigen beheer, waardoor we alleen in de hoogst haalbare kwaliteit zullen leveren zonder dat er tussenpersonen tussen zitten waarbij de kans op miscommunicatie hoger is. We denken graag met u mee over wat voor soort bedrijfskleding met bedrukking het beste bij u past en we kijken zelfs mee naar de plaats, grootte en kleur van het logo zodat je bedrijfskleding met bedrukking er zo goed mogelijk uit ziet. Zo krijgt u advies op maat van onze specialisten. Op het gebied van bedrijfskleding met bedrukking doen wij uitsluitend zaken met gekwalificeerde leveranciers, die de kwaliteit leveren waar wij voor staan. Bekijk welke soorten bedrijfskleding bij uw bedrijf passen en laat het door ons bedrukken!

Representativiteit voor bedrijfskleding met bedrukking

Of u nu in de bouw-, de installatie-, de industrie-, de schilders-, de hoveniers- of de transportbranche werkzaam bent: bedrijfskleding met bedrukking moet ook functioneel zijn. Daarnaast zijn ook het comfort, duurzaamheid en uitstraling van belang voor elke werknemer, zodat hij/zij het werk zo optimaal en representatief mogelijk uit kan voeren. Een werknemer die goed in zijn vel zit is een meerwaarde voor iedere onderneming.

Bekijk hieronder de diverse categorieën op het gebied van bedrijfskleding met bedrukking. Wilt u meer informatie hebben of ons assortiment uitproberen? Bel ons op of kom langs in onze Showroom!