opc_loader

Bedrijfskleding Bergen op Zoom
Als u op zoek bent naar Bedrijfskleding in de omgeving van Bergen op Zoom, dan bent u bij ons, BKS Bedrijfskleding, zeker aan het juiste adres. Het doel van onze werkzaamheden is om klanten servicegericht te helpen en daarbij helpen wij bedrijven hun werknemers bij het kleden, om zo het perfecte visitekaartje te vormen voor uw onderneming. U kunt u onze showroom in Steenbergen vinden, vlakbij de afslag van de snelweg waardoor we eenvoudig te bereiken zijn. Maar een van de sterke punten van BKS Bedrijfskleding is dat wij zelf ook graag bij u langskomen, om u te helpen bij de zoektocht naar goede en kwalitatieve Bedrijfskleding.

Bedrijfskleding Bergen op Zoom: Jarenlange ervaring in de omgeving
Sinds onze oprichting in 2013 zijn wij actief in de omgeving Bergen op Zoom. Zo hebben wij allerlei soorten bedrijven geholpen bij het kiezen van de juiste bedrijfskleding. Zo hebben wij ondertussen ongeveer honderd vaste klanten in ons portfolio, die wij regelmatig voorzien van nieuwe bedrijfskleding om er zo zo representatief mogelijk bij te lopen. Daarnaast zijn wij altijd op de hoogte van alle nieuwe regelgevingen en innovaties, waardoor wij u altijd een persoonlijk en gepast advies kunnen geven. Door onze uitgebreide ervaring in Bedrijfskleding in de omgeving Bergen op Zoom zorgen wij dat ons assortiment altijd up-to-date blijft. 

Bedrijfskleding Bergen op Zoom: Ons Assortiment
BKS Bedrijfskleding heeft in Steenbergen een showroom, fysieke winkel en webshop gevestigd. Wij bieden hier een zeer ruim assortiment, wat gericht is op verschillende branches. Bij BKS Bedrijfskleding kunt u allerlei soorten bedrijfskleding vinden, zoals horecakleding, schilderskleding en werkschoenen. Bekijk de volledige webshop voor een overzicht van ons assortiment! Wij voeren topmerken zoals Snickers, Tricorp, Santino en Engel Workwear maar ook het middensigment van Clique, Jobman en Lemon & Soda is aanwezig. Wil u niet te veel betalen voor uw bedrijfskleding maar er wel netjes uit zien? Kies van voor een van onze huismerken als Payper en Uniwear.

Bedrijfskleding Bergen op Zoom: Uw bedrijf helpen bij de juiste keuze?
Benieuwd naar wat BKS Bedrijfskleding voor u kan betekenen? Onze particuliere klanten kunnen eenvoudig in de webshop alles bekijken of langskomen in onze showroom en fysieke winkel. Daarnaast bieden wij voor onze zakelijke partners een volledig service pakket aan, wat inhoudt dat wij bij uw bedrijf langskomen voor advies op maat, het doorpassen van kleding voor uw personeel, het leveren van goederen, voorraadbeheer en leveringsgaranties. Wij helpen u bij het volledige proces in de keuze naar de juiste bedrijfskleding. Daarnaast kunnen wij uw kledingstukken en een aantal persoonlijke beschermingsmiddelen voorzien van een naam en/of logo. Deze logo’s bedrukken wij vanuit onze eigen drukkerij en naast het bedrukken kunnen wij de werkkleding ook voorzien van een geborduurd logo!

Bedrijfskleding Bergen op Zoom: Eigen bezorgdienst
Tevens bezorgen wij vanuit onze eigen bezorgdienst. Dit zorgt ervoor dat wij altijd flexibel zijn en makkelijker met onze partners kunnen afspreken op de gewenste momenten. Wij begrijpen dat onze partners niet altijd even veel tijd hebben, dus vandaar dat wij graag flexibel zijn om onze partners te helpen om de momenten dat het mogelijk is!

Bent u benieuwd naar de diensten die BKS Bedrijfskleding voor u kan betekenen? Neem een kijkje op onze website of neem contact met ons op. We helpen u graag verder!

Contact

*
*
*
*