opc_loader

Bedrijfskleding Roosendaal
Bent u op zoek naar Bedrijfskleding in de omgeving Roosendaal? Dan bent u bij BKS Bedrijfskleding aan het juiste adres. Wij helpen particulieren en bedrijven bij het kleden van de medewerkers, zodat zij het perfecte visitekaartje vormen voor de onderneming. Onze showroom is te vinden in Steenbergen, maar wij leveren door de gehele omgeving Steenbergen, Roosendaal en Bergen op Zoom.

Bedrijfskleding Roosendaal: Ons Assortiment
Onze showroom, fysieke winkel en webshop hebben een zeer ruim assortiment, gericht op diverse branches. Voor allerlei soorten bedrijfskleding kunt u dus bij BKS Bedrijfskleding terecht. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar vlamvertragende werkkleding, schilderskleding of zorgkleding? Voor al deze soorten en nog veel meer andere bedrijfskleding bent u bij BKS Bedrijfskleding aan het juiste adres. Wij voeren topmerken zoals Snickers, Tricorp, Santino en Engel Workwear maar ook het middensigment van Clique, Jobman en Lemon & Soda is aanwezig. Wil u niet te veel betalen voor uw bedrijfskleding maar er wel netjes uit zien? Kies van voor een van onze huismerken als Payper en Uniwear.

Bedrijfskleding Roosendaal: Jarenlange ervaring bij bedrijven uit de omgeving
Sinds de oprichting van BKS Bedrijfskleding zijn wij actief in de omgeving Roosendaal als leverancier van allerlei soorten bedrijfskleding. Zo helpen wij regelmatig meer dan honderd vaste klanten bij het uitzoeken van professionele werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen, die allen voldoen aan diverse veiligheidseisen. Wij zijn altijd op de hoogte van nieuwe regelgevingen en innovaties en brengen u daar altijd van op de hoogte. Dankzij deze uitgebreide kennis en ervaringen kunnen wij het assortiment voortdurend aanpassen en ervoor zorgen dat het up-to-date blijft.

Bedrijfskleding Roosendaal: Uw bedrijf helpen bij de juiste keuze?
Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van bedrijfskleding? Voor onze zakelijke partners bieden wij een volledig servicepakket aan. Dit houdt in dat wij bij uw bedrijf langskomen voor advies op maat, het doorpassen van kleding voor al uw personeel, het leveren van goederen op naam, voorraadbeheer en leveringsgaranties. Daarnaast kunnen wij alle kledingstukken en een aantal persoonlijke beschermingsmiddelen speciaal voor u voorzien van naam en/of logo. Deze logo’s drukken wij vanuit onze eigen drukkerij. Naast het bedrukken kunnen wij de werkkleding ook nog voorzien van een geborduurd logo!

Bedrijfskleding Roosendaal: Onze eigen bezorgdienst
Daarnaast bezorgen wij door middel van onze eigen bezorgdienst, waardoor we ook in het weekend beschikbaar zijn om u te helpen bij al uw vragen of leveringen. Dit zorgt ervoor dat wij zeer flexibel zijn voor onze partners. Wij begrijpen natuurlijk dat onze partners niet altijd even veel tijd hebben, dus op deze manier kunnen wij onze partners helpen op de momenten dat dat mogelijk is!

Benieuwd naar wat BKS Bedrijfskleding voor u kan betekenen? Neem een kijkje op onze webshop of neem contact met ons op en we helpen u graag verder!

Contact

*
*
*
*