opc_loader

Bedrijfskleding Tholen
Bent u op zoek naar Bedrijfskleding of PBM's in de omgeving Tholen? Dan bent u bij BedrijfsKleding Steenbergen aan het juiste adres. Wij helpen particulieren en bedrijven bij het kleden van de medewerkers, zodat zij het perfecte visitekaartje vormen voor de onderneming. Onze showroom is te vinden in Steenbergen, maar wij leveren door de gehele omgeving van Steenbergen, Tholen, Roosendaal, Moerdijk, Bergen op Zoom, Goeree Overflakkee, Middelharnis en Hoekse Waard.

Bedrijfskleding Tholen: Ons Assortiment kleding
Onze showroom, fysieke winkel en webshop hebben een zeer ruim assortiment, gericht op diverse branches. Voor allerlei soorten bedrijfskleding en PBM's kunt u dus bij BedrijfsKleding Steenbergen terecht. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar vlamvertragende werkkleding, schilderskleding, reflectiekleding, bouw, logistiek, persoonlijke beschermingsmiddelen of zorgkleding? Voor al deze soorten en nog veel meer andere bedrijfskledingen en PBM's bent u bij BedrijfsKleding Steenbergen aan het juiste adres. Wij voeren topmerken zoals Snickers, Tricorp, Santino, Fristads, Blåkläder, 3M, PSP, Oxxa en Engel Workwear maar ook het middensegment van Clique, Jobman en Lemon & Soda is aanwezig. Wil u niet te veel betalen voor uw bedrijfskleding maar er wel netjes uit zien? Kies van voor een van onze huismerken als Payper en B2B Back To Basic.

 

Bedrijfskleding Tholen: Ons Assortiment PBM's 

Veilig werken met de juiste PBM's

Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's) zijn essentieel om de veiligheid van uw medewerkers te garanderen. De juiste PBM's kunnen letsel door gevaarlijke stoffen, vallende objecten, lawaai en andere gevaren voorkomen.

Ons assortiment PBM's:

Wij bieden een breed scala aan PBM's, waaronder:

  • Hoofdbescherming: Helmen, veiligheidsbrillen, gelaatsschermen
  • Gehoorbescherming: Oordopjes, oorkappen
  • Ademhalingsbescherming: Stofmaskers, gasmaskers
  • Handbescherming: Werkhandschoenen, chemisch bestendige handschoenen
  • Lichaamsbescherming: Veiligheidsvesten, overalls, werkkleding
  • Voetbescherming: Veiligheidsschoenen, laarzen

Kies de juiste PBM's voor uw werkzaamheden:

Het is belangrijk om de juiste PBM's te kiezen voor de specifieke risico's die verbonden zijn aan uw werkzaamheden. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Bedrijfskleding Tholen: Jarenlange ervaring bij bedrijven uit de omgeving
Sinds de oprichting van BKS Bedrijfskleding zijn wij actief in de omgeving Tholen als leverancier van allerlei soorten bedrijfskleding en PBM's. Zo helpen wij regelmatig meer dan tweehonderd vaste klanten bij het uitzoeken van professionele werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen, die allen voldoen aan diverse veiligheidseisen. Wij zijn altijd op de hoogte van nieuwe regelgevingen en innovaties en brengen u daar altijd van op de hoogte. Dankzij deze uitgebreide kennis en ervaringen kunnen wij het assortiment voortdurend aanpassen en ervoor zorgen dat het up-to-date blijft.

Bedrijfskleding Tholen: Uw bedrijf helpen bij de juiste keuze?
Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van bedrijfskleding? Voor onze zakelijke partners bieden wij een volledig servicepakket aan met KMS systeem. Dit houdt in dat wij bij uw bedrijf langskomen voor advies op maat, het doorpassen van kleding voor al uw personeel, het leveren van goederen op naam, voorraadbeheer en leveringsgaranties. Daarnaast kunnen wij alle kledingstukken en een aantal persoonlijke beschermingsmiddelen speciaal voor u voorzien van naam en/of logo. Deze logo’s drukken wij vanuit onze eigen drukkerij. Naast het bedrukken kunnen wij de werkkleding ook nog voorzien van een geborduurd logo!

Bedrijfskleding Tholen: Onze eigen bezorgdienst
Daarnaast bezorgen wij door middel van onze eigen bezorgdienst, waardoor we ook in het weekend beschikbaar zijn om u te helpen bij al uw vragen of leveringen. Dit zorgt ervoor dat wij zeer flexibel zijn voor onze partners. Wij begrijpen natuurlijk dat onze partners niet altijd even veel tijd hebben, dus op deze manier kunnen wij onze partners helpen op de momenten dat dat mogelijk is!

Benieuwd naar wat Bedrijfskleding Steenbergen voor u kan betekenen? Neem een kijkje op onze webshop of neem contact met ons op en we helpen u graag verder!

Contact

*
*
*
*