opc_loader

T-shirt

Filters
€ 4
€ 25
Merken
Kleur
Lengte
Maat
Artikel 1 tot 15 (van de 15 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 15 (van de 15 artikelen). Resultaat:1

Bedrijfskleding, oftewel werkkleding is een verzamelnaam voor alle kleding die het werken veiliger of gemakkelijker maakt, door de overheid verplicht is gesteld of bij een bedrijf wordt gedragen voor het uitdragen van een uniforme en representatieve uitstraling. Werkkleding zorgt voor meer draagcomfort tijdens het werken en kan in specifieke gevallen de kans op verwondingen verkleinen. Daarnaast biedt gewone werkkleding in bepaalde situaties onvoldoende bescherming tegen bijvoorbeeld hitte, koude en chemicaliën. In dat geval adviseren wij gecertificeerde werkkleding die voldoet aan de diverse normeringen, om veilig te werken in de meest extreme omstandigheden.
BKS bedrijfskleding biedt een uitgebreid assortiment (gecertificeerde) werkkleding voor iedere branche, zoals o.a. horecakleding, vlamvertragende (antistatische) kleding, chemisch bestendige kleding, regenkleding, schilderskleding of reflectiekleding voor meer zichtbaarheid. BKS bedrijfskleding heeft het in huis en adviseert u graag op het gebied van werkkleding, zodat u op uw beurt uw klanten beter kunt adviseren bij de aanschaf hiervan.

Bedrijfskleding T-shirts

T-shirts zijn een essentieel onderdeel van bedrijfskleding. T-shirt kunnen worden gedragen op de zomerse dagen maar ook als eerste laag onder dikkere bedrijfskleding. Bij schilders zien we vaak T-shirts maar waarom eigenlijk? Daar gaan we snel verder op in. T-shirts moeten van hoog draag comfort zijn en ook nog eens passen bij de bedrijfsuitstraling. Bij BKS bedrijfskleding zit dat wel goed, u kan op uw T-shirts een logo of tekst laten bedrukken de T-shirts zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en uitvoeringen. Daarbij hebben we ook verschillende mannen en vrouwen T-shirts zodat de bedrijfskleding voor ieder net zo lekker zit. Bestel uw T-shirts online bij BKS bedrijfskleding.

Waarom zijn schilder T-shirts wit?

Dat schilderskleding wit is is niet voor niets en is ontstaan al flink wat jaren geleden. Er zijn eigenlijk twee verhalen die de witheid van de kleding verklaren. Verklaring 1 is dat vroeger schilders vaak op locatie hun verf moesten mengen en buitenstaande kleuren hebben invloed op de perceptie van kleur, dit zou betekenen dat de schilder witte kleren aan moest om zo goed de kleur te mengen. De tweede verklaring gaat erover dat er vroeger meer zou worden gewit en crème kleurig geschilderd. Met witte bedrijfskleding zou het minder opvallen als deze verf per ongeluk over je heen zou komen. Tot de dag van vandaag hebben schilders daarom nog steeds witte bedrijfskleding aan tijdens het schilderen. Bestel al uw schilderskleding gemakkelijk online bij BKS bedrijfskleding.

Schilders T-shirts bestellen

Heeft u uw keuze kunnen maken? Dan bestelt u gemakkelijk uw schilders T-shirts online op onze website. Heeft u nog vragen over de verschillende T-shirts? Of wil u advies over de verschillende T-shirts? Neem gerust met ons contact op. We helpen u graag verder in het maken van de juiste keuze in schilderskleding. Benieuwd naar al onze T-shirts? Bekijk de T-shirts gemakkelijk op onze website.