opc_loaderHet op maat laten maken van uw bedrijfskleding is onze specialiteit! Wij vertalen uw visie, huisstijl en andere voorkeuren in een custom made ontwerp! Custom madekleding is uniek omdat het kledingstuk volledig naar wens is samengesteld en geproduceerd inclusief private labeling. 

De mogelijkheden zijn daarin onbeperkt en de uitstralings is luxe en origineel. De kledingstukken binnen uw eigen lijn worden speciaal voor u ontworpen en geproduceerd. Het geeft u de gelegenheid de kledingcollectie volgens uw eigen wensen samen te stellen voor ontwerp, kleuren, afwerking en bedrukking. Alles in uw huisstijl en binnen uw budget.

Ons custom made traject ziet er als volgt uit:
 
Advies: een helder een duidelijk adviesgesprek waarin we u goed adviseren en duidelijke afspraken maken.

Ontwerp: onze designers gaan naar aanleding van het adviesgesprek aan de slag. Wij vertalen uw visie, huisstijl en andere voorkeuren in een verassend custom made ontwerp! en dat geheel GRATIS

Productie: na goedkeuring van het ontwerp gaat het productieproces van start. 

Logistiek: levering bij de klant op de afgesproken tijd en locatie! 

De minimale aantallen zijn afhankelijk van het artikel en de gewenste kleur. De minimale afname ligt tussen 100 en 250 stuks per item.

Wij ontwerpen en produceren custom made bedrijfskleding op maat naar uw persoonlijke wensen, maak vrijblijvend een afspraak voor meer informatie!