opc_loader

Engel Workwear

Engel Workwear produceert al sinds 1927 bedrijfskleding. Sindsdien is de collectie zowel kwalitatief als op het gebied van design sterk verbeterd. Engel Workwear luistert naar de wensen van eindgebruikers en stemt haar kleding daarop af. Vandaar dat de producten van dit bedrijf altijd goed zitten en aan alle kwaliteitseisen voldoen.

Engel Workwear maakt deel uit van het Deense bedrijf F. Engel, een familiebedrijf dat in 1927 werd opgericht en op dit moment wordt beheerd door de vierde generatie. Engel Workwear produceert en verkoopt ook het beroemde werkkledingmerk WorkZone en Sunwill herenbroeken.

Het hoofdkantoor bevindt zich in het zuiden van Denemarken en telt 140 werknemers. Engel Workwear heeft twee extra fabrieken in Litouwen en 570 medewerkers die speciaal zijn opgeleid om Engel Workwear kleding te produceren. Bij Engel Workwear wordt de nadruk gelegd dat het belangrijk is om goede adviseurs en partners te zijn voor de klanten en eindgebruikers. Daarom verlegt Engel Workwear voortdurend haar grenzen om de productkwaliteit, innovatie, creativiteit, flexibiliteit en zorg voor het milieu te maximaliseren.

MILIEU & KWALITEIT

Engel Workwear garandeert een milieubewuste productie van haar werkkleding en bezit ze het EU-bloem certificaat. De EU-bloem is een milieumerk dat garandeert dat het product getest is op chemicaliënresten die schadelijk zijn voor het milieu. Naast de EU-bloem voert Engel Workwear ook het ECO-TEX standaard 100 certificaat. Dit certificaat geeft aan dat er voor de productie geen schadelijke stoffen zoals nikkel, chloor en formaldehydes worden gebruikt. Met de werkkleding van Engel Workwear kiest u dus niet alleen voor top-kwaliteit, maar ook voor een milieuvriendelijk product.