opc_loader

FENTO Max kniebeschermer

Artikelnr: BKS-960695

Ergonomische kniebeschermers FENTO MAX, lichtgewicht, met vervangbare inlay en slijtvaste en waterdichte buitenlaag, verlengd model geschikt voor intensief gebruik.

160,12 144,11
Prijs incl. btw: 174,37
U bespaart: 10%
Artikelnummers
Levertijden
Levertijd:
1 - 7 dagen
Beschrijving

De FENTO MAX (voorheen FENTO 400 Pro) is een waterdichte, lichtgewicht kniebescherming, met slijtvaste buitenlaag en ademende binnenzijde. De Ergonomic Wedge in de FENTO MAX ondersteunt niet alleen de knie, maar ook een groot deel van het onderbeen. Dit vermindert de druk en voorkomt hierdoor knie- en rugklachten. De slijtvaste buitenlaag is 100% waterdicht en heeft een breed en plat oppervlak voor extra stabiliteit. De FENTO MAX is 43 cm lang en zorgt daardoor voor nog meer ondersteuning en ergonomie. Met een gewicht van slechts 470 gram heeft de kniebeschermer een hoog draagcomfort.

De brede elastieken zorgen ervoor dat het niet knelt in de knieholte. Zowel de ademende inlay als de elastieken zijn te vervangen. De FENTO ORIGINAL heeft een zeer goede pasvorm die na verloop van tijd naar de vorm van je eigen knie gaat staan voor nog meer comfort, flexibiliteit en ergonomie.

FENTO Knee Protection is mede ontwikkeld door medisch specialisten en wordt aanbevolen door arbo-artsen en fysiotherapeuten.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
160,12 144,11