opc_loader
Snickers Workwear

Snickers Workwear

Snickers Workwear ontwikkelt innovatieve werkkleding die gebaseerd is op de werkelijke behoeften van professionele gebruikers en combineert dat met een uitstekende pasvorm, duurzaam comfort en geavanceerde functionaliteit.

Toen Snickers Workwear meer dan 40 jaar geleden van start ging, hebben wij het concept van moderne werkkleding uitgevonden.

Vanaf die tijd zijn de werkelijke behoeften van professionele gebruikers het uitgangspunt geweest voor onze vooruitstrevende productontwikkelingen.

Het verhaal van Snickers Workwear begon in 1975, toen een elektricien, Matti Viio, het zat was dat zijn werkkleding gewoon niet goed genoeg was. Hij had al meerdere malen aanpassingen aan zijn werkkleding voorgesteld, maar niemand luisterde. Uiteindelijk nam hij de zaken in eigen hand en ontwierp hij zijn eigen werkkleding. "Dat was mijn protest tegen de bestaande werkkledingindustrie. Ik wilde laten zien dat arbeiders zoals ik ook onze trots en kennis hebben en dat wij net zoveel behoefte aan respect hebben als alle andere groepen uit de samenleving."

Snickers Workwear is sindsdien toonaangevend met baanbrekende werkkleding. Vandaag de dag zijn wij een van de leidende merken in de werkkledingindustrie in Europa en vertegenwoordigd in meer dan 20 landen.

We combineren geavanceerde designs met superieure functionaliteit, comfort, bescherming en duurzaamheid. Dit alles met het doel om het professionele leven van hardwerkende vakmensen eenvoudiger, veiliger en productiever te maken.

Artikel 1 tot 30 (van de 40 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles
Artikel 1 tot 30 (van de 40 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles