opc_loader
Solid Gear schoeisel

Solid-Gear

Solid Gear Footwear
Solid Gear is opgericht in 2008 met de gedachte dat veiligheidsschoenen geen zware schoenen hoeven te zijn. Solid Gear maakt innovatief schoeisel voor werkzaamheden in elke omgeving. Al meer dan 10 jaar herdefiniëren ze hun producten, de prestaties, stijl en het comfort van veiligheidsschoenen.

Het assortiment speelt in op de behoeften aan voetbescherming in verschillende werkomgevingen. Binnen en buiten, in vrieskou of zinderende hitte. Solid Gear is ervan overtuigd dat er altijd een betere manier is en met dat uitgangspunt proberen we de perfecte veiligheidsschoenen te ontwikkelen.

Moderne veiligheidsschoenen
Het werken aan elk nieuw product begint in de zwaarst denkbare werkomgevingen: op bouwplaatsen, stellages en op de fabrieksvloer. Hier kunnen zij een verschil maken en bijdragen aan een betere werkdag voor onze klanten. Inzichten opgedaan in de praktijk worden gecombineerd met zware tests in laboratoria, waarbij we ervoor zorgen dat veiligheid en prestaties hoger zijn dan wat de normen voorschrijven.

Solid Gear collectie
Prestaties en comfort zijn de topprioriteiten in hun productontwikkeling. Dat betekent dat ze nooit compromissen sluiten op het gebied van kwaliteit en design. In samenwerking met toonaangevende leveranciers zoals GORE-TEX®, Vibram®, BOA® Fit System en CORDURA® zorgen zij voor de best mogelijke prestaties en comfort van alle producten.

Verschillende omgevingen betekenen verschillende uitdagingen, maar de behoefte aan veiligheid is hetzelfde. Daarom biedt Solid Gear een breed assortiment producten voor jouw voeten. Of je nu binnen of buiten werkt, in vrieskou of zinderende hitte, je vindt wat je nodig hebt

Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1