opc_loader

Schorten en sloven

Filters
€ 3
€ 9
Merken
Kleur
Artikel 1 tot 5 (van de 5 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 5 (van de 5 artikelen). Resultaat:1

Schorten en sloven

Schorten en sloven zijn een essentieel onderdeel van de horecakleding. Ze zijn ontworpen en bedacht voor de bediening en brengen veel praktische voordelen met zich mee. In het assortiment van BKS bedrijfskleding hebben we verschillende schorten en sloven van verschillende lengtes en maten. Zo hebben we korte schorten die wat gemakkelijker lopen, maar ook langere schorten. Deze schorten geven een wat chiquere uitstraling. De schorten komen met handige zakken voor bijvoorbeeld pen, papier, kurkentrekker etc. Daarnaast zijn ze ook te koop in veel verschillende kleuren voor een goede prijs. Bekijk het gehele assortiment schorten en sloven gemakkelijk op onze website.

Waar moet u opletten bij het kopen van schorten en sloven?

Er zijn veel dingen waar u rekening mee moet houden bij het kopen van shorten en/of sloven daarom hebben we deze voor u op een rijtje gezet. Het eerste is dat het vooral een praktisch schort moet zijn; dit betekent dat het schort fijne draagcomfort moet hebben, grote en handige zakken voorin en als laatste goed te bevestigen is, verder is het natuurlijk ook belangrijk dat het schort goed past bij uw bedrijfskleding en makkelijk wasbaar is. Schorten worden gedurende het werk makkelijk vies en daarom is het fijn als dit niet snel zichtbaar is en makkelijk schoon te maken. Als laatste zien we vaak in de horeca dat mannen een lang schort dragen en vrouwen een kort schort.

Schorten en sloven bestellen

Maak een keuze uit ons ruime assortiment schorten en sloven en bestel vandaag nog. Heeft u vragen over de schorten en sloven? Of wil u meer weten over de schorten en sloven? Neem gerust met ons contact op. We helpen u graag verder met gespecialiseerd advies over bedrijfskleding. Bestel uw schorten en sloven via BKS bedrijfskleding! Geïnteresseerd in al onze horecakleding? Bekijk onze horecakleding op onze website.