opc_loader

Kokskleding

Filters
€ 16
€ 48
Merken
Kleur
Maat
Artikel 1 tot 13 (van de 13 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 13 (van de 13 artikelen). Resultaat:1

Kokskleding

Kokskleding is essentieel in de keuken en geeft uw keukenpersoneel een professionele uitstraling. Het doel van kokskleding is om het lichaam te beschermen tegen de hitte vanuit de keuken en tegen het vuil. De witte kleding geeft daarbij ook aan dat de kok hygiëne serieus neemt. Heeft de kok nog een mooie witte buis? Dan laat dit zien dat hij of zij netjes in de keuken heeft gewerkt. Een muts in de keuken voorkomt dat er haar in het eten komt. Kokskleding was vroeger altijd traditioneel wit, echter zien we nu steeds vaker dat kokskleding ook vaak hipper is in andere kleuren of met andere items zoals een leren schort. Bestel uw kokskleding via BKS-bedrijfskleding.

Waar moet u opletten bij het bestellen van kokskleding?

Het eerste waar u op moet letten bij kokskleding is de veiligheid van de kleren en het comfort. Het is belangrijk dat de kokskleding hitte bestendig is en daarnaast ook niet snel warm wordt. In de keuken is het erg warm en daarom is het belangrijk dat u kokskleding heeft die verkoelend is. Verder moet u ook kijken naar de pasvorm. Het lichaam van een vrouw is namelijk anders dan dat van een man en daarom moet u hier ook de kokskleding op aanpassen. Als laatste moet u natuurlijk ook kijken naar hoe praktisch de kokskleding is, kan u een pen kwijt? Eventuele pincetten of andere kook gear? Bekijk ons hele assortiment kokskleding op onze website.

Kokskleding bestellen

Heeft u een keuze kunnen maken in ons ruime assortiment kokskleding? Dan is het tijd om uw kokskleding te gaan bestellen! Heeft u vragen over de verschillende kokskleding? Of wil u advies over de kokskleding? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder in het maken van de beste keuze in bedrijfskleding. Wacht niet langer en haal uw bedrijfskleding vandaag nog in huis. Benieuwd naar andere beroepskleding bekijk ons assortiment.