opc_loader

Zaagkleding

Filters
€ 21
€ 227
Merken
Kleur
Maat
Artikel 1 tot 5 (van de 5 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 5 (van de 5 artikelen). Resultaat:1

Zaagkleding

De meeste zaag ongelukken gebeuren volledig onverwacht en daarom is zaagkleding essentieel. Zaagkleding is belangrijk wanneer u werkzaam bent met kettingzagen of andere soorten zaagmachines. Bij BKS bedrijfskleding hebben we verschillende soorten zaagkleding die u beschermen wanneer u werkzaam bent met zagen. Graag nemen we u mee in de verschillende producten en waarom deze essentieel zijn bij het zagen. Haal uw zaagkleding vandaag nog in huis bij BKS bedrijfskleding.

Zaagbroek

Een zaagbroek is gevuld met een prop taaie vezels hierdoor loopt de zaag of de kettingzaag was in de taaie vezels. Hiermee voorkom je dat je door je broek heen zaagt en je been ernstig beschadigd, daarom hoe meer vezels hoe beter. Wanneer u een zaagbroek beschadigd is het slim om een nieuwe zaagbroek aan te schaffen zodat ze weer de juiste beschermingsfunctie heeft. Bij het aanschaffen van een zaagbroek is het belangrijk dat u deze koopt u de juiste maat, de klasse en nadenkt over wat voor soort bescherming. Verder natuurlijk ook over de kleur en het aantal zakken. De zaag jas werkt op dezelfde manier als de zaagbroek en is daarom net zo essentieel.

Andere zaagkleding

Naast de zaag jas en de zaagbroek zijn ook zaag handschoenen en een helm belangrijke items tijdens het zagen. De beschermende handschoen is ontworpen voor comfort en maximale bescherming tijdens het zagen. De helm is ontworpen met een kap voor uw gezicht voor eventueel op splinterend hout of andere dingen. De helm komt ook met gehoorbescherming voor de harde geluiden van bijvoorbeeld de kettingzaag.

Zaagkleding bestellen

Heeft u een keuze kunnen maken in ons assortiment zaagkleding? Dan is het nu tijd om deze te bestellen. Heeft u nog vragen over de zaagkleding of wil u advies over de zaagkleding? Neem gerust met ons contact op. We helpen u graag verder in het maken van de juiste keuze met gespecialiseerd advies. Haal uw zaagkleding in huis bij BKS bedrijfskleding.