opc_loader

Jassen

BKS bedrijfskleding is specialist als het gaat om werkjassen en andere bedrijfskleding. De werkjassen die wij aanbieden zijn zeer variërend in prijs en kwaliteit en binnen ons ruime assortiment heeft u als klant volop keus. Wij leveren verschillende topmerken zoals Tricorp, Santino, Engel en Snickers.  

Filters
€ 73
€ 180
Merken
Kleur
Maat
Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1

Jassen

BKS bedrijfskleding is specialist als het gaat om werkjassen en andere bedrijfskleding. De werkjassen die wij aanbieden zijn zeer variërend in prijs en kwaliteit en binnen ons ruime assortiment heeft u als klant volop keus. Wij leveren verschillende topmerken zoals Tricorp, Santino, Engel en Snickers. Werkjassen zijn een perfecte toevoeging op uw standaard werkkleding en zijn ook uw visite kaartje voor klanten. Werkjassen moeten vooral praktisch zijn, maar natuurlijk ook een professionele uitstraling hebben. Bij BKS bedrijfskleding bent u voor al die eisen op het juiste adres! Bekijk ons gehele assortiment jassen en bekijk alle mogelijkheden.

Waar moet u opletten bij het kopen van een werkjas?

Werkjassen maken het werk veiliger, maar zorgt ook voor de representatieve uitstraling. Er zijn veel verschillende soorten werkjassen zo zijn er winterwerk jassen, zomer werkjassen, werkjassen voor dames en werkjassen voor heren. Maar waar moet u opletten bij het kopen van een werkjas? Het eerste is in welk beroep u werkzaam bent en wat voor veiligheidsnormen daarbij horen. Verder zijn er ook praktische dingen als hoeveel zakken heeft de jas? Wat is het budget? Is de jas beschikbaar in de juiste maten? En voor welk seizoen is de jas? Als laatste mag u er natuurlijk ook mee bezig zijn of de jas modieus is, echter graat het praktische aspect wel voor het modieuze aspect.

Werkjassen bestellen

Heeft u een keuze kunnen maken in de jassen en heeft u goed kritisch gekeken naar wat de jas te bieden heeft? Dan is het tijd om de jassen te bestellen. Kies goed welk model u wilt, in welke maten en in welke kleur. Heeft u vragen over de jassen? Of wil u advies over de verschillende jassen? Neem gerust met ons contact op! We helpen u graag verder in het maken van de juiste keuze. Onze experts hebben jarenlange ervaring en geven u daarom graag advies. Wacht niet langer en bestel uw werkjassen bij BKS bedrijfskleding.